Η Ελληνική Αστυνομία τιμά τον Άγιο Αρτέμιο στην Τρίπολη

Ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό της μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας που θα τελεστεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό της μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας που θα τελεστεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, όπου και θα αναγνωστεί η ημερήσια διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την παραμονή της εορτής και ώρα 18:00 θα ψαλεί, στο ξωκλήσι του Γενέσιου της Θεοτόκου στη θέση «Φτέρη» του Δήμου Τρίπολης, Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία.

Το Πρόγραμμα Εορτασμού είναι:

08:00 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

09:15 Πέρας προσέλευσης προσκεκλημένων

09:30 Δοξολογία

– Η παρουσία σας θα ήταν τιμή μας.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Στέλιος που αγαπήσαμε»: Συναυλία-αφιέρωμα απόψε στην Πλατεία Άρεως

Στην Πλατεία Άρεως πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, η συναυλία – αφιέρωμα «Ο Στέλιος που αγαπήσαμε…», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης. Η μουσική βραδιά, θα ξεκινήσει στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026, από τις 08:30 έως τις 10:00, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών στο δίκτυο στις κοινότητες Κοντοβάζαινα, Βάχλια και Δήμητρα του Δήμου Γορτυνίας.

Συλλήψεις σε Λουτράκι, Σικυώνα και Κόρινθο

Συνελήφθησαν, σήμερα (22 . 7 .2026) και πρώτες πρωινές ώρες , στο Λουτράκι , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Καύσωνας: Υποχρεωτική παύση εργασίας σήμερα εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Σε ισχύ τίθενται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, τα έκτακτα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την προστασία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες