Τρίπολη: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθησαν, σήμερα (7.10.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 31 και 32 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το TEDx Klonatzidika 2024 σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Τρίπολης επιστρέφει με θέμα “Νους”

Σας προσκαλούμε όλους, το Σάββατο 18 Μαϊου 2024 στις 19:00 στην "Σκακιέρα" (περιοχή Κλωνατζίδικα) σε ένα δυναμικό πάνελ συζήτησης με θέμα: “Προσαρμοστικότητα: Υποχρέωση ή Επιλογή;”.Τρεις ομιλητές σε διάδραση με το κοινό θα εξετάσουν τον ρόλο της προσαρμοστικότητας στον σύγχρονο κόσμο. Σε αυτό το πάνελ, θα αναλυθεί η σημασία της προσαρμοστικότητας σε ένα περιβάλλον, όπου οι τεχνολογικές, περιβαλλοντικές και νομοθετικές αλλαγές προκαλούν αναταραχές αλλά γεννούν

Πρόσκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (16/5/2024)

Την Πέμπτη (16/5/2024) στις 10.30, θα διεξαχθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαϊου 2024 και ώρα 10:00π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης. Θα ακολουθήσει χορευτικό δρώμενο με τη συμμετοχή των Χορευτικών Συλλόγων της πόλης. Συνδιοργάνωση με το Δήμο Τρίπολης.

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «Kalamata Μountain Run»

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, τον πρώτο αγώνα ορεινού τρεξίματος «Kalamata Μountain Run» στο όρος Καλάθι Ταϋγέτου, με απίστευτες εναλλαγές τοπίου και ανεμπόδιστη θέα θάλασσας και βουνού. Ο αγώνας περιλαμβάνει δυο διαδρομές, το «Verga Race» απόστασης 9 χλμ (ώρα εκκίνησης 9:00 π.μ.), απευθύνεται σε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο