ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΠαράδοση 6000 μασκών στους πληγέντες της Θεσσαλίας από τον όμιλο τένις της...

Παράδοση 6000 μασκών στους πληγέντες της Θεσσαλίας από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης μέσω των Tigers Club ’06

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο του ομίλου τένις, έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αποφάσισαν να συνδράμουν στον αγώνα αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες της Θεσσαλίας.

Ύστερα από προφορική συνεννόηση με τον σύλλογο των Tigers Club ’06 και φυσικά με την συμφωνία – συνεργασία της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, παραδόθηκαν, έξω από την γραμματεία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, στην επιτροπή των Tigers Club ’06, 6000 μάσκες προστασίας. Η παράδοση των συγκεκριμένων μασκών προστασίας έγινε από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο, τον διευθυντή του ομίλου κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο και από τον sparring partner κ. Κωνσταντίνο Αρβανίτη.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε στα πλαίσια του χθεσινού αγώνα της super league, ανάμεσα στον Βόλο και στην Ομάδα της πόλης μας, τον Αστέρα Τρίπολης. Στην εκδρομή, όπου οργάνωσαν οι φίλαθλοι του Αστέρα Tigers Club ’06, θα παρέδιδαν τα συγκεκριμένα αγαθά στους πληγέντες της Θεσσαλίας βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι βοηθείας και ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται καθημερινά. Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Τσούτσο Θοδωρή (γραφείο τύπου ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης) για την βοήθεια που μας παρείχε, ‘ώστε να έρθουμε σε συνεννόηση και συνεργασία με τους Tigers Club ’06.

Στο σύνθημα των Tigers Club ’06 « Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ » σταθήκαμε αρωγοί και συμπαραστάτες.

Θα είμαστε δίπλα σας σε ότι άλλο μας χρειαστείτε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο