Τρίπολη | Διαδραστική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (pics-vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας, διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/A1-x-fFUDe8?si=5fHf2-CvSYp43mJV” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά στον Δήμο Τρίπολης, έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν τις επόμενες μέρες.

Η διαδραστική εκδήλωση που έλαβε χώρα, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο περιλάμβανε ομιλίες από την κ. Έλενα Μπιλίση που είναι Διαιτολόγος η οποία αναφέρθηκε στα οφέλη της τροφής για τον άνθρωπο, σε δράσεις που μπορούμε να κάνουμε ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον καθώς και σε τροφές που μας βοηθούν να αποκτήσουμε ενέργεια.

karate

Στη συνέχεια, η κ. Όλγα – Παναγιώτα Καραθανάση, μίλησε για την θετική ενέργεια καθώς και για την σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Ακολούθησε χορογραφία από την ομάδα Dance Point καθώς και ασκήσεις χαλάρωσης από τον Αθλητικό Όμιλο ΣΟΤΟΚΑΝ Τρίπολης, Τίγρης και Δράκος και μπαλέτο.

xoros

kosmos

baleto

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το...

Κορινθία: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από παραλία στην περιοχή Κόρφος

Μια γυναίκα ηλικίας 58 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς...

Αρκαδία: Συνελήφθη 54χρονος για βιασμό 30χρονης

Ένας 54χρονος συνελήφθη στην κοινότητα Άκοβα Αρκαδίας, μετά την...

Euro 2024: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων

Από τις 14 Ιουνίου, έχει ξεκινήσει το EURO 2024...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο