Μαζεύουμε καπάκια και χαρίζουμε χαμόγελα σε Άτομα με Αναπηρία με τη συμμετοχή της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία εθελοντισμού και προσφοράς συμμετέχει η ΑΕΚ Τρίπολης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου ” ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ “.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, με την υπεύθυνη της δράσης, εκ μέρους της ΑΕΚ Τρίπολης, την Προπονήτρια του τμήματος τένις κα. Θεοδώρα Σταθούλη, ήρθαν σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Καραλή και τα μέλη της Π.ΟΜ.Α. με Α.ΠΕΛ εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο Παναρκαδικής συλλογής πλαστικών καπακίων για καλό σκοπό.

Ο Σύλλογος της ΑΕΚ Τρίπολης θερμός υποστηρικτής δράσεων, με στόχο την προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποφάσισε να ενισχύσει δυναμικά αυτόν τον όμορφο σκοπό και να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τις οικογένειες που έχουν άτομα με αναπηρία και έχουν οικονομικές δυσκολίες.

Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και όχι μόνο να συνδράμουν στην κίνηση μας συλλέγοντας πλαστικά καπάκια. Η δράση μας αυτή έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου 2023. Θα μας βρείτε καθημερινά από τις 17:00 – 22:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης (Γήπεδα Τένις), όπου θα σας περιμένουμε για να χαρίσουμε χαμόγελα σε άτομα με αναπηρία.

 προγράμματος Θεοδώρα Σταθούλη 1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο