Η Μαρία Παπάλου-Τσιώρου υποψήφια με τον Κώστα Τζιούμη

Η Μαρία Παπάλου-Τσιώρου κατάγεται από τα Βέρβενα Αρκαδίας, έχει μεγαλώσει στο Άστρος και ζει στην Τρίπολη από το 1993.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μαρία Παπάλου-Τσιώρου κατάγεται από τα Βέρβενα Αρκαδίας, έχει μεγαλώσει στο Άστρος και ζει στην Τρίπολη από το 1993.

Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τσιώρο, που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού στην πόλη μας και έχουν έναν γιο.

Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, με πολύχρονη  εμπειρία στη διοίκηση σχολικών μονάδων (Διευθύντρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα: Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση, κάτοχος διετούς Μετεκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών με εξειδίκευση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.

Η ερευνητική της πρόταση αφορά στην καινοτομία στη Δημόσια Διοίκηση.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στη Νομική του ΑΠΘ.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά και είναι πιστοποιημένη στις Νέες Τεχνολογίες.

Από τα πρώτα χρόνια του εργασιακού της βίου, ασχολήθηκε με τα κοινά και έχει υπηρετήσει σε διάφορες αιρετές θέσεις, με τελευταία τη θέση Αιρετού στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας.

Σήμερα είναι εκλεγμένη Οργανωτική Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων του Δημοσίου του Νομού Αρκαδίας.

«Συστρατεύομαι με την παράταξη του Κώστα του Τζιούμη, ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ, γιατί  είμαι ενεργός πολίτης, γιατί στηρίζω την πρόοδο, την αξιοπιστία, την οπτική της Παράταξης και το πιο σημαντικό, γιατί είδα τον Δήμο Τρίπολης να αλλάζει, να βελτιώνεται, να εκσυγχρονίζεται και να αποκτά προοπτική!»

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:19

Ηλεκτρικά ποδήλατα: Μια εναλλακτική πρόταση για τις καθημερινές μετακινήσεις

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κερδίζουν έδαφος στην Τρίπολη – Επιδοτήσεις και οικονομικά οφέλη ενισχύουν το ενδιαφέρον των πολιτών Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την προτίμηση των πολιτών στην Τρίπολη, αποτελώντας μια σύγχρονη, οικονομική και…

Προς ολοκλήρωση η αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου Κρανιδίου Πορτοχελίου και Κρανιδίου Ερμιόνης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει τις παρεμβάσεις για τη συντήρηση, τη βελτίωση και την αναβάθμιση των υποδομών του οδικού δικτύου, δίνοντας έμφαση στην οδική ασφάλεια και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώνεται το έργο «Συντήρηση – Αποκατάσταση τμημάτων επαρχιακών οδών Νο 4 (Κρανίδι – Πορτοχέλι) και Νο 9 (Κρανίδι – Ερμιόνη)», συνολικού προϋπολογισμού

Βραβείο Αριστείας του ΙΚΥ στη Χαραλαμπία Κρόκου – Η απονομή από την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στην ακαδημαϊκή της πορεία αποτέλεσε...

Η τοποθέτηση του Δήμου Τρίπολης για την υπόθεση των 800.000 ευρώ

Με αφορμή δημοσιεύματα και αναφορές σχετικά με την υπόθεση...