Δύο πρωτιές για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Πετρούπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Αρβανίτη, θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη και τις συναθλήτριες Μακρή Ελένη και Μαίρη Μιχαήλ για την κατάκτηση δύο πρώτων στα μικτά διπλά του open της Πετρούπολης.

Στην κατηγορία μικτά διπλά (-40) οι Ζωγραφάκης και Μιχαήλ ξεκίνησαν την πορεία τους προς την πρώτη θέση του ταμπλό επικρατώντας των Βαρσανίδη και Σουνίτη με 2-0 σετ (61 60) αφού πέρασαν τον πρώτο γύρο με bye ως νούμερο 2 του ταμπλό.

Στα ημιτελικά επικράτησαν των Κανέτση και Παπαδάκη με 2-0 σετ (76 , 75) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Στον τελικό μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο match tie brake κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση, κερδίζοντας το ζευγάρι των Φιλοπούλου και Ράλλη με 2-1 σετ (46, 64, 10-8).

Στην κατηγορία των μικτών διπλών (+40) ο Δαβίδ αγωνίστηκε με συναθλήτρια του την Μακρή Ελένη, οι οποίοι για ακόμη μια φορά έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους κατακτώντας και σε αυτή την κατηγορία την 1η θέση του κυρίως ταμπλό.

Πιο συγκεκριμένα οι Μακρή και Ζωγραφάκης πέρασαν τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο γύρο κέρδισαν το ζευγάρι των Κυριακοπούλου – Δημήτρουλα με 2-0 σετ (61 61).

Στον τρίτο γύρο πέρασαν επιτυχημένα και τους Σιώμη – Δούλφη με 2-0 σετ (61 61).

Στον τελικό της διοργάνωσης για την κατάκτηση της 1ης θέση επικράτησαν των Πετρακίδη και Μανίκα με 2-0 σετ.

“Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στον Δαβίδ Ζωγραφάκη και τις συναθλήτριες του για την διπλή πρωτιά που έφεραν στον όμιλό μας.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες στα επόμενα open της χρονιάς.”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο