Σταμάτησαν λεωφορείο στην Τρίπολη γιατί νόμιζαν ότι είχε τρομοκράτες

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν επιβάτες του δρομολογίου Αθήνα-Καλαμάτα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για Καλαμάτα δύο επιβάτες αφγανικής καταγωγής συζητούσαν στη γλώσσα τους για επιθέσεις και βόμβες, κάποιος άλλος επιβάτης άκουσε τη συζήτηση και θορυβήθηκε ειδοποιώντας τον οδηγό του λεωφορείου. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές που έσπευσαν να σταματήσουν το λεωφορείο έξω από την Τρίπολη, και να το εκκενώσουν.

Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και την ώρα που βρίσκονταν έξω από την Τρίπολη, σταμάτησαν αναγκαστικά, καθώς στο σημείο είχε σπεύσει η Αστυνομία. Οι επιβάτες αναστατωμένοι κατέβηκαν μέσα στο κρύο, καθώς είχε χιονίσει, και αστυνομικοί της Τρίπολης με αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών και πυροτεχνουργοί έσπευσαν να ελέγξουν το λεωφορείο. Αφού διαπιστώθηκε οτι δεν υπήρχε τίποτε, δόθηκε εντολή οι επιβάτες να επιστρέψουν στις θέσεις τους και το λεωφορείο συνέχισε το δρόμο επιστροφής για την Καλαμάτα. Η λάθος εκτίμηση ήταν αυτή που προκάλεσε αυτή τη μεγάλη παρεξήγηση που οδήγησε και στην ταλαιπωρία των επιβατών. Μετά από ώρες ταλαιπωρίας τελικά το λεωφορείο έφτασε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα γύρω στις 11 το βράδυ.

messinialive.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο