Σωματομετρικές μετρήσεις στην κα. Μπιλίση για τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έχει ξεκινήσει για μια ακόμη χρονιά με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πρώτος σταθμός για τα παιδιά της ΑΕΚ Τρίπολης ( 8 – 16 ετών), που αποτελούν την αγωνιστική ομάδα juniors, ήταν το γραφείο της διατροφολόγου – διαιτολόγου κας Έλενας Μπιλίση. Η κα. Μπιλίση αποτελεί για 5η χρονιά αναπόσπαστο κομμάτι της προπονητικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η επίσκεψη των αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης στην διατροφολόγο έγινε ώστε να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες εξετάσεις στο πλαίσιο της καλύτερης και αποδοτικότερης αγωνιστικής προετοιμασίας των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα έγιναν εξετάσεις λιπομέτρησης, ανάλυσης σύστασης σώματος και σωματομετρικές μετρήσεις. Τα αποτελέσματα τους θα αξιολογηθούν από τον κ. Παπαδόπουλο και την κα. Σταθούλη, γυμναστές – προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, με στόχο την καλύτερη κατάρτιση του προγράμματος προετοιμασίας.

Σειρά τις επόμενες ημέρες θα πάρουν φιλικές συναντήσεις των αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης με συλλόγους όμορων νομών, όπου εδώ και πολλά χρόνια ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έχει εξαίρετη συνεργασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο