Ξεκινά το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Καρδιολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Το Αιμοδυναμικο Εργαστήριο της Καρδιολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα την καθημερινή του λειτουργία.

Ένας στόχος ετών του Κου Δημήτρη Χρυσού που οραματίστηκε και δημιούργησε το 2014 το Αιμοδυναμικο Εργαστήριο με τη δωρεά της Κας Γιαννούλας Γκούντανη πλησιάζει στην ολοκλήρωση του.

Με τις άοκνες προσπάθειες του νοσηλευτικού μας προσωπικού και την αμέριστη συνδρομή της Διοίκησης του Νοσοκομείου πλησιάζουμε στον τελικό στόχο μας για την 24ωρη λειτουργία για πρωτογενείς αγγειοπλαστικες για όλους τους ασθενείς με έμφραγμα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των ασθενων του Νόμου Αρκαδιας και όλης της Νότιας Πελοποννήσου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο