Κώστας Τζιούμης για το κύμα κακοκαιρίας: «Παρεμβαίνουμε με στοχευμένες ενέργειες, όπου απαιτηθεί στην πόλη και στα χωριά μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Τρίπολης για την υπό εξέλιξη κακοκαιρία στην περιοχή. Μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται από το πρωί στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Ζευγολατιό και Νεοχώρι, όπου υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει και τη σχετική αρμοδιότητα, προχωρά σε μία παρέμβαση στο σημείο για να εκτονώσει την κατάσταση, στο πλαίσιο του εξελισσόμενου αντιπλημμυρικού. 
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν πλημμυρίσει σπίτια στην περιοχή. 

Επιπλέον, σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Τρίπολης για τους ποταμούς Δολιανίτη και Σαρανταπόταμο, οι οποίοι ανεβάζουν τη στάθμη τους προοδευτικά. 
Προβλήματα εντοπίστηκαν στο χωριό Λουκά, όπου αντιμετωπίστηκαν από μηχάνημα του Δήμου Τρίπολης. 
Ενώ, τα συνεργεία της  ΔΕΥΑΤ και το αποφρακτικό μηχάνημα που διαθέτει επιχειρούν σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται, όπως,  έξω από το γήπεδο του Παναρκαδικού, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στην 28ης Οκτωβρίου, στην Αγίου Νικολάου, στην Κιλκίς και Παπαφλέσσα. 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε σε δηλώσεις του:

«Παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του έντονου καιρικού φαινομένου. Από το πρωί, βρισκόμαστε σε κάθε σημείο του Δήμου μας, που παρουσιάστηκαν μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Έχουμε ζητήσει για την περιοχή της Τεγέας και του Κορυθίου, να σταλεί μήνυμα από το 112 για να είναι όλοι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους από και προς αυτά τα μέρη. 
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται διαρκώς σε επιφυλακή. 
Παρεμβαίνουμε με στοχευμένες ενέργειες, όπου απαιτηθεί στην πόλη και στα χωριά μας.» 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιαματικά Μπάνια μελών Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορινθίων 2024

Ο Δήμος Κορινθίων με μοναδικό μέλημα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Ιαματικών μπάνιων στην Λουτρόπολη της Αιδηψού και φέτος. Φέτος ο Δήμος μας, αυξάνει την επιδότηση του προγράμματος και επιδοτεί τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. που θα λάβουν μέρος, με την δωρεάν μεταφορά: Κόρινθος-Αιδηψός-Κόρινθος, (συμπεριλαμβανομένου του πούλμαν

Περίληψη διακήρυξης για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία

Ανακοίνωση για τις Αιτήσεις Συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών - αγόρια - ηλικίας, 8-10 ετών – για την 1η κατασκηνωτική περίοδο από 17-06-2024 έως 25-06-2024, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος ( Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου ). Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το Γήπεδο του Αστέρα στις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο