Κώστας Τζιούμης: «Σημαντική μέρα για την Τρίπολη η έλευση φυσικού αερίου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην τελετή ανάμματος της φλόγας του φυσικού αερίου στην Τρίπολη παρέστη και μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Παρασκευή 20/1/2023.

Η εκδήλωση σηματοδότησε την τροφοδοσία της πόλης με φυσικό αέριο και πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του 2ου Λυκείου Τρίπολης.

Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε αρχικά ότι η τοπική κοινωνία επιθυμούσε πάνω από 20 χρόνια την έλευση του φυσικού αερίου, επισημαίνοντας ότι είμαστε μια περιοχή με δύσκολες καιρικές συνθήκες, τη χειμερινή περίοδο.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος είπε ότι επίσης η Βιομηχανική Περιοχή και οι επιχειρήσεις ζητούσαν φυσικό αέριο για να μειωθεί το κόστος λειτουργίας τους.

Για να προσθέσει: «Σήμερα, είναι μια σημαντική μέρα και ο Δήμος Τρίπολης είναι ο πρώτος πελάτης της εταιρείας, με το κτίριο του 2ου Λυκείου. Η ποιότητα της θέρμανσης πληροφορηθήκαμε ότι είναι πολύ καλή για το σχολείο.

Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό για την τοπική ανάπτυξη, σε μια περίοδο που -μετά από πολλά χρόνια- φαίνεται ότι η πόλη μας γίνεται ελκυστική για μεγάλες επενδύσεις. Καλωσορίζουμε την έλευση του φυσικού αερίου στην Τρίπολη και ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν για να γίνει αυτό το έργο.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν δυσκολίες από τις εργασίες μέσα στην πόλη, αλλά η εταιρεία δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Η ενόχληση είναι προσωρινή αλλά τα οφέλη είναι μόνιμα.

Ετοιμάζουμε πρόταση ώστε κι άλλα δημοτικά κτίρια να αντικαταστήσουν τους καυστήρες πετρελαίου με φυσικό αέριο.

Ευχαριστώ την εταιρεία για την προσφορά εγκατάστασης του φυσικού αερίου στο 2ο Λύκειο, αφού ο Δήμος δεν επιβαρύνθηκε οικονομικά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιαματικά Μπάνια μελών Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορινθίων 2024

Ο Δήμος Κορινθίων με μοναδικό μέλημα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Ιαματικών μπάνιων στην Λουτρόπολη της Αιδηψού και φέτος. Φέτος ο Δήμος μας, αυξάνει την επιδότηση του προγράμματος και επιδοτεί τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. που θα λάβουν μέρος, με την δωρεάν μεταφορά: Κόρινθος-Αιδηψός-Κόρινθος, (συμπεριλαμβανομένου του πούλμαν

Περίληψη διακήρυξης για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία

Ανακοίνωση για τις Αιτήσεις Συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών - αγόρια - ηλικίας, 8-10 ετών – για την 1η κατασκηνωτική περίοδο από 17-06-2024 έως 25-06-2024, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος ( Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου ). Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το Γήπεδο του Αστέρα στις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο