Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με ΚΑΑ Παλλάδιον – Σεμινάριο για τη Νευροανάδραση στη Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία σημαντική συνεργασία με τον κορυφαίο Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εξασφάλισε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αναπτύσσοντας έτσι περισσότερο το μεγάλο δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που έχει ήδη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με αφορμή την ανάγκη των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε μεγάλες και επώνυμες εταιρείες, η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συμφώνησε να συνεργαστεί με το Ιδιωτικό ΙΕΚ αναλαμβάνοντας με μεγάλη χαρά την πρακτική εκπαίδευση των σπουδαστών του  στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο Εταιρειών ξεκίνησε άμεσα και η υποδοχή των πρώτων σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την πρακτική τους άσκηση δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νέους και νέες της ευρύτερης περιοχής να εκπαιδευτούν κοντά στους τόπους διαμονής τους μειώνοντας έτσι σημαντικά τα έξοδά τους.και λαμβάνοντας τις πρώτες επαγγελματικές τους εμπειρίες σε ένα πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης που εκτός από σύγχρονες εγκαταστάσεις και  τεχνολογικό εξοπλισμό διαθέτει και μία υψηλού επιπέδου επιστημονική ομάδα διαφόρων ιατρικών και θεραπευτικών ειδικοτήτων.

Εκτός από τη συνεργασία των δύο Οργανισμών στο επίπεδο της πρακτικής άσκησης των σπουδαστων ξεκίνησαν παράλληλα και οι κοινές δράσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας με το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ομάδα στελεχών του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Καλαμάτα και παρουσίασε στους σπουδαστές την πρωτοποριακή μέθοδο της Νευροανάδρασης που προσφέρεται ως Υπηρεσία στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης με θεαματικά αποτελέσματα.

Ήταν ένα δωρεάν σεμινάριο που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και είχε τίτλο: “ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ: Μία θεραπεία που ξεκλειδώνει τον εγκέφαλο”. Στην αρχή του σεμιναρίου ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος έκανε μία σύντομη παρουσίαση του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης, στη συνέχεια η Βιολόγος -Εκπαιδεύτρια Νευροανάδρασης κ. Ευγενία Μητροπούλου μίλησε αναλυτικά για τα πολλαπλά οφέλη αυτής της καινοτόμας θεραπείας επανεκπαίδευσης του εγκεφάλου και στο τέλος ο Ψυχολόγος του ΚΑΑ [ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Χρίστος Σταθουλόπουλος αναφέρθηκε στο συνδυασμό της ψυχολογικής υποστήριξης και της θεραπείας της Νευροανάδρασης διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για μία θεραπεία που έχει μόνιμα αποτελέσματα και απευθύνεται όχι μόνο  σε ασθενείς που θέλουν να βελτιώσουν την εγκεφαλική τους λειτουργία αλλά και σε υγιείς ανθρώπους που θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους 100 περίπου σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας ( οι οποίοι πήραν και βεβαίωση παρακολούθησης ) το σεμινάριο παρακολούθησαν η Διευθύντρια του ΙΕΚ κ. Μαρία Κωνσταντακοπούλου, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Νίκος Στραβάκος και αρκετοί εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας..

1 1

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο