Ανακοινώσεις Τζιούμη για έργα στην Τρίπολη – Τι είπε για το λάθος στο άγαλμα του Δούνια (vid)

Ανακοινώσεις για έργα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Τρίπολη, έκανε ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης μπροστά από τον Ανδριάντα του Μανώλη Δούνια, ενώ μίλησε και για το λάθος που έγινε στο άγαλμα του Μανώλη Δούνια.

[iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/XEcg67kjcbQ” title=”Ανακοινώσεις του Δημάρχου Τρίπολης για έργα στην Τρίπολη” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Αρχικά, ο κ. Τζιούμης μίλησε για τον Ανδριάντα του Μανώλη Δούνια που δημιουργήθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, το οποίο αναδεικνύει την εκκλησία αλλά και τον χώρο, ευχαριστώντας το προσωπικό του Δήμου για τις εργασίες.

Επίσης, ανέφερε ότι στον χώρο της Μεταμόρφωσης που υπάρχει παιδική χαρά θα γίνει ένας υπαίθριος χώρος γυμναστικής, προκειμένου να υπάρξει μια συνολική ανάπλαση της περιοχής, η οποία χρειαζόταν.

Ο Δήμαρχος ρωτήθηκε από Δημοσιογράφο και για το λάθος που έγινε στο άγαλμα του Μανώλη Δούνια, όπως είχαμε αναφέρει χθες (δείτε εδώ) , λέγοντας ότι αύριο το λάθος αυτό θα διορθωθεί, καθώς είναι ευθύνη του γλύπτη.

Τέλος μίλησε και για μια συνολική παρέμβαση στο νεκροταφείο, η οποία υπάρχει σκέψη θα χρηματοδοτηθεί από τον δωρητή του αγάλματος του Μανώλη Δούνια, κ. Χρήστο Καλογερόπουλο.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο