Πελοπόννησος, Greece

Δύο πρωτιές ο Διονυσόπουλος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ, κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, και κ. Δημητρόπουλου συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου τένις Διονυσόπουλο Αλέξανδρο, για τις δύο πρωτιές του στο 14ο Μessini Τennis Open 2022.

Με ανεβασμένη διάθεση και πολύ δυνατές εμφανίσεις ο Αλέξανδρος Διονυσόπουλος κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωτιές σε ένα πολύ δύσκολο open που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός συμμετοχής για τον όμιλό μας. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των μονών ο Διονυσόπουλος πέρασε αήττητος την διαδικασία των ομίλων κερδίζοντας διαδοχικά με 2-0 σετ τους Λαγοπάτη, θεοδωρόπουλο και Ρηγόπουλο. Στην 16άδα του τουρνουά επικράτησε του Δουκουμόπουλου με 61, 64 και στην οκτάδα του Παυλόπουλου με 67, 62, 10-2. Στα ημιτελικά αντίπαλος του ήταν ο Τόγιας, με τον οποίο είχε ένα επιπλέον νικηφόρο αποτέλεσμα κερδίζοντας τον με 62, 62 και στον μεγάλο τελικό επικράτησε του Χρήσιμου με 62, 64 κερδίζοντας την 1ης θέση του τουρνουά.

Στην κατηγορία των μικτών διπλών σε 8άρι ταμπλό με συμπαίχτρια την Κουτσουμπού κέρδισε ακόμα μια πρωτιά επικρατώντας στον πρώτο γύρο των Αντωνόπουλου – Ρουσοπούλου με 62 62 και στα ημιτελικά των Μουτσούλα – Καλογεράκου με 75, 63 . Στον τελικό του ταμπλό κέρδισαν το ζευγάρι Πατσιλίβα – Ζουλούμπα με 63 64 κερδίζοντας ένα ακόμα κύπελλο πρώτης θέσης.

Για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τον αθλητή μας Διονυσόπουλο Αλέξανδρο τόσο για την συμμετοχή του, όσο και για την διπλή του διάκριση στο 14ο Μessini Τennis Open 2022. Τέλος αναμένουμε το αποτέλεσμα στα διπλά των ανδρών που και εκεί συμμετέχει στον τελικό με συμπαίχτη τον Εξαρχόπουλο. Καλή συνέχεια και στους δύο και καλή επιτυχία.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

N. Κεραμέως στο Action24: Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για ίδρυση επιχείρησης για 2.100 νέους από 18 έως 29 ετών

Την έναρξη του προγράμματος επιχειρηματικότητας για νέους από 18 έως 29 ετών ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στο «Αction 24», η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως. Το πρόγραμμα διεξάγεται από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, αφορά πάνω από 2.100 νέους που θα επιδοτηθούν με 17.500 ευρώ και οι αιτήσεις ξεκινούν από την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου.

Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου | Έγκριση χρηματοδότησης για την αποκατάσταση της πρόσβασης προς Ίσαρη, Βάστα και Αγία Θεοδώρα μέσω παράκαμψης

Σημαντικές αποφάσεις για έργα υποδομών, οδικής ασφάλειας και πολιτικής προστασίας έλαβε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χρήστου Λαμπρόπουλου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης σε κρίσιμες περιοχές της Αρκαδίας. Κεντρική απόφαση αποτέλεσε η έγκριση πίστωσης 300.000 ευρώ για το έργο «Εργασίες άμεσης αποκατάστασης και κατασκευής

H Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει την υφαντική παράδοση | Έναρξη μαθημάτων στο Γεράκι Λακωνίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ευρώτα και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΟΤΑ «Πάρνωνας Α.Ε.», ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων εκμάθησης της παραδοσιακής υφαντικής τέχνης στο Γεράκι Λακωνίας για την εαρινή περίοδο 2026. Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης «Λειτουργία Πειραματικής Δομής Διδασκαλίας Υφαντικής Τέχνης» και έχει ως

ΔΗΜΟΦΙΛΗ