Ξεκινούν οι ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Τρίπολης (Α.Σ.ΠΕΤ. Τρίπολης), είναι ο σύλλογος που εκπροσωπεί την πόλη της Τρίπολης και ολόκληρη την Αρκαδία, στο πρωτάθλημα γυναικών, στην Β’ Εθνική κατηγορία. Είναι πλήρως εναρμονισμένος με τον νέο αθλητικό νόμο 4809/2021, που διέπει τα αθλητικά σωματεία.

Ο σύλλογος έχει αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α. – είναι εγγεγραμμένος στο ηλεκτρονικό Μητρώο ερασιτεχνικών σωματείων της Γ.Γ.Α. και απαρτίζεται από Πτυχιούχους προπονητές φυσικής αγωγής & αθλητισμού, πιστοποιημένους με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στο άθλημα της πετοσφαίρισης, από την Γ.Γ.Α.

Για άλλη μια χρονιά με βασικό σύνθημα «στηρίζεται η ομάδα – υπάρχει επένδυση στην πόλη μας» ξεκινούν οι ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης για κορίτσια δημοτικού-γυμνασίου. Η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών, έχει ως στόχο από την μια την διαμόρφωση του χαρακτήρα των μικρών παιδιών, σύμφωνα με το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητισμού, και από την άλλη την ενθάρρυνση και υποστήριξη των μικρών φίλων, ώστε να αναπτύξουν εκείνες τις δεξιότητες, τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά, ώστε να παίξουν στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, πλαισιώνοντας στο μέλλον την γυναικεία ομάδα, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο. 

Πιστεύεται ότι μ’ αυτό τον τρόπο προσφέρεται στην νεολαία της πόλη, στην ανάπτυξη του ίδιου του αθλήματος, αλλά και στην ίδια μας την ομάδα, ώστε αυτή να έχει διάρκεια συνέχεια και μέλλον. Άλλωστε, η σημερινή οικονομική – ενεργειακή κρίση, μας δείχνει αυτόν το δρόμο, τον δρόμο του να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά, στις δικές μας δυνάμεις ,το δρόμο της προσπάθειας της υπομονής και της επιμονής.

Υπεύθυνοι προπονητές: Ρούλα Πεντεφούντη & Γιώργος Χρονόπουλος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας (καθημερινά 6-8): 6975207028».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο