«Επέστρεψε» μετά από δύο χρόνια η Λευκή Νύχτα στην Τρίπολη (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Επέστρεψε» μετά από δύο χρόνια, ο θεσμός της Λευκής Νύχτας στην πόλη της Τρίπολης.

Η φετινή Λευκή Νύχτα, είναι διήμερη και έχει σκοπό να τονώσει την οικονομία της πόλης και να ψυχαγωγήσει τους πολίτες, μέσω των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται.

Τα καταστήματα κάνουν μεγάλες προσφορές, προκειμένου να προσελκύσουν όσους περισσότερους καταναλωτές γίνεται.

DSC 0440

Ο κόσμος που κυκλοφορεί στο κέντρο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι αρκετός, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που κάνουν τις αγορές τους.

Στην πλατεία Πετρινού ένας Dj ψυχαγωγεί τον κόσμο με μουσική, ενώ ακριβώς απέναντι βρίσκεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης η οποία προσφέρει ενημερωτικά φυλλάδια, ενημερώνοντας για τις πρώτες βοήθειες.

DSC 0450

Όσοι βρεθούν στο κατάστημα Star Store, έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με παίχτες του Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι υπογράφουν και αυτόγραφα σε όποιον το επιθυμεί.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ, με τις προσδοκίες όλων αυτή η Λευκή Νύχτα, να γεμίσει τα ταμεία των επιχειρήσεων για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

DSC 0460

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν αύριο Τετάρτη, με τη συναυλία του γνωστού Τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος θα έχει μαζί του, τον Γιάννη και την Κατερίνα Κοκοσαίου και θα τραγουδήσουν στην πλατεία Πετρινού.

{gallery}leuki_nuxta tripoli{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου Στην 198η Επέτειο Της Μάχης Του Ντολμά Στο Αιτωλικό

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου : Παρά τον βροχερό καιρό, με λαμπρότητα συμμετείχε η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στις Εορτές για την 198η Επέτειο της Μάχης του Ντολμά στο Αιτωλικό, στην πρωινή πομπή, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Από την Μπάντα ακούστηκαν το Θρησκευτικό Εμβατήριο "Άγιος Μηνάς" του

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει έμπρακτα δράσεις ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό

Μία ημερίδα, με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό, θα οργανωθεί την Πέμπτη 16/5/2024, στις 9.30 το πρωί, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο από τον Δήμο Τρίπολης και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας. Για το λόγο αυτό παραχωρήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Μακαρούνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Βέρρο. Ο κ. Μακαρούνης ευχαρίστησε τον κ.

Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Τρίπολης και η Διεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας, ενημερώνει τους προμηθευτές του Δήμου, ότι σήμερα Παρασκευή 10/5/2024 έγινε προσπάθεια εξαπάτησης από επιτήδειους, οι οποίοι έστειλαν ηλεκτρονικό μήνυμα στους προμηθευτές του Δήμου, προφασιζόμενοι ότι άλλαξε ο τρόπος πληρωμής τους από το Δήμο και πρέπει ν΄ ακολουθήσουν τη διαδικασία που αναγράφεται στο επισυναπτόμενο link. Παρακαλούνται όσοι

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 14/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 14/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο