Έργα στον Δήμο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε διάνοιξη οδών, στην επέκταση «Σταδίου», προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης.

Πρόκειται για δρόμους, οι οποίοι ήταν κλειστοί για χρόνια, ύστερα από την ένταξη των περιοχών αυτών στο σχέδιο πόλεως.

Στην «Επέκταση Σταδίου» έχουν χτιστεί κατοικίες και πλέον διανοίγονται οι δρόμοι.

Σε δηλώσεις του, από το σημείο των εργασιών, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: «Είναι διακηρυγμένος και ξεκάθαρος στόχος της δημοτικής μας αρχής, από την πρώτη μέρα αυτής της θητείας, η βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, προχωρήσαμε σε εργασίες διάνοιξης οδών στην «Επέκταση Σταδίου». Εργασίες που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητες, εδώ και πολλά χρόνια, από τη στιγμή που συμπολίτες μας δεν είχαν τη δυνατότητα καν να πάνε στα σπίτια τους.

Η δημοτική μας αρχή, αφουγκράστηκε το αίτημα της περιοχής και προχώρησε σε έργα και πράξεις που λύνουν αυτό το χρόνιο ζήτημα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από παλαιότερους εορτασμούς του Πάσχα παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Τρίπολης. Για το λόγο αυτό, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Καλλιτέχνη κ. Νίκο Φλώρο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. Την έκθεση επιμελείται ο κ. Φλώρος, για τον οποίο ο Δήμαρχος

Παναρκαδικός: Δωρεάν λεωφορείο στους φιλάθλους για τον αγώνα στην Πάτρα

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνεται ότι για...

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πάσχα Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πάσχα. ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Μητροπολιτικός Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου / ώρα 8μμ Gabrίel Urbaίn Faure «Requίem» Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης ερμηνεύει το Requίem του Γάλλου συνθέτη της ύστερης ρομαντικής εποχής, Gabrίel Urbaίn Faure (1845-1924). Το έργο χαρακτηρίζεται για τη μελωδικότητα και τον ήρεμο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο