Θερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνει ότι, ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, θα προβεί για δεύτερη χρονιά στη λειτουργία Θερινών Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρίπολης, για το έτος 2016.

Στόχος αυτής της δράσης του Δήμου είναι η ψυχαγωγία και διαπαιδαγώγηση παιδιών σχολικής ηλικίας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών των σχολείων τους, με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες και με σκοπό την αξιοποίηση και το σωστό επιμερισμό του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.
Τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν από 04-7-2016 έως 04-9-2016, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 7:00 – 16:00 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο της Τρίπολης.
Η δράση αφορά λειτουργία (4) τμημάτων των 35 ατόμων, με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως του ποσού των 70,00€ ανά μήνα συμμετοχής για κάθε παιδί και ως 100,00€ για την συμμετοχή στο πρόγραμμα (2) δύο παιδιών από την ίδια οικογένεια και προσαύξηση 20,00€ για κάθε επιπλέον παιδί από την ίδια οικογένεια.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης ( Διεύθυνση : Παπαρηγοπούλου και Εθνικής Αντίστασης τηλ. 2710-233351 ) όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 16-5-2016 έως 28-5-2016 στο δεύτερο όροφο στην ανωτέρω Δ/νση.
Για πληροφορίες μπορεί επίσης να απευθύνεστε και στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού 2713600-480,429.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα θα λειτουργήσει μόνο σε περίπτωση που θα συμπληρωθεί επαρκής αριθμός συμμετοχών. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή της Αίτησης συμμετοχής στο ανωτέρω πρόγραμμα .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί από την αγορά φτερούγες κοτόπουλου, λόγω σαλμονέλας

Φτερούγες κοτόπουλου ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας...

Συναγερμός στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας για 2 άτομα σε ιστιοφόρο σε δυσχερή θέση

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 16 Ιουνίου, ενημερώθηκε η...

Κωνσταντινόπουλος: Τον κ. Μητσοτάκη τον τιμώρησε ο κόσμος (vid)

Βασικά σημεία της συνέντευξής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον τηλεοπτικό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο