Παραδόθηκε το ολοκαίνουργιο κτίριο του 12ο δημοτικού σχολείου Τρίπολης (vid+pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ολοκαίνουργιο 12ο Δημοτικό σχολειό Τρίπολης παρέλαβε έτοιμο σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου, ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.– Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/tripoli/item/51816-tripoli-olokainourgio-ktirio-gia-to-12o-dimotiko-sxoleio-vd.html

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/uQLXZ95u8iQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 12Ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σήμερα Δευτέρα, 16/5/2016, υπεγράφη το πρωτόκολλο Διοικητικής παραλαβής προς χρήση του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης. Παρών στην παράδοση του νέου σύγχρονου κτιρίου, ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, συνοδευόμενος από αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου.

Στο τόπο εκτέλεσης του έργου, παρευρέθησαν, η Διευθύντρια του 12ου Δημοτικού Σχολείου, ο Προϊστάμενος του τμήματος Τ.Ε & Μελετών, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Τ.Υ & Πολεοδομίας, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι επιβλέποντες του έργου. Το έργο κατασκευάστηκε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Τρίπολης συνολικού εμβαδού 2.074,55 τ.μ που περικλείεται από πεζοδρόμους και βρίσκεται στο Ο.Τ 755 της Επέκτασης Σταδίου με συνολικό προϋπολογισμό 2,5 εκατ. ευρώ.

Το νεόδμητο, διώροφο σχολικό κτίριο, εμβαδού 1244 τ.μ, περιλαμβάνει 6 αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια φυσικών επιστημών, πληροφορικής και ξένων γλωσσών, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, που λειτουργεί και σαν κλειστός χώρος άθλησης, γραφεία διδασκόντων, βιβλιοθήκη, καθώς και όλους τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους.

Ο αύλειος χώρος του σχολείου, είναι περιφραγμένος και περιλαμβάνει χώρους πράσινου, πέργκολα, βρύση, καθώς και ελεύθερους χώρους για τους μαθητές. Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι για ΑΜΕΑ. Για το λόγο αυτό, υπάρχει ανελκυστήρας και ειδικοί χώροι υγιεινής.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο που καλύπτει τις πάγιες ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης των παιδιών μας, ένα κτίριο πραγματικά αξιόλογο, που οι μαθητές και οι δάσκαλοι θα χαρούν. Να ευχηθούμε και την υλοποίηση νέων προτάσεων, προκειμένου να αναβαθμιστούν και άλλα σχολεία που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους δασκάλους και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου, που καλύπτει μια πάγια ανάγκη της πόλης μας».

{gallery}12o_dimotiko{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο