Δημήτρης Παυλής: Δεν πρόκειται εγώ να αυξήσω τα δημοτικά τέλη 4 φορές για να ικανοποιήσω το ΣΔΙΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόντα αρκετά μέλη πραγματοποιήθηκε στο παλιό Δημαρχείο της Τρίπολης το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου, συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/-vloae4VCEI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σκοπός της έκτακτης συνεδρίασης των μελών του ΦΟΔΣΑ ήταν να ληφθεί μία συλλογική απόφαση, εν όψει της συνάντησης των 26 Δημάρχων της Πελοποννήσου, το πρωί της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου με τη Διυπουργική Επιτροπή.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ανέφερε ότι η συνάντηση αύριο γίνεται επειδή το ζήτησαν οι 5 μεγάλοι Δήμοι της Πελοποννήσου, όμως η Διυπουργική Επιτροπή Μεγάλων Έργων αποφεύγοντας κάθε συζήτηση ζήτησε να παραβρεθούν και οι 26 δήμαρχοι.

Υπάρχει εναλλακτική πρόταση για τα απορρίμματα και μπορώ να την παρουσιάσω ανά πάσα στιγμή αλλά δεν είχαν το θάρρος να δεχτούν τον Δήμαρχο Τρίπολης και τους μελετητές του.

Χρειάζεται η ολοκλήρωση των τοπικών σχεδίων των δήμων μέσα στις επόμενες δέκα με δεκαπέντε μέρες έτσι ώστε να δοθούν στον μελετητή ώστε να δοθεί γρήγορα απάντηση ότι οι δήμοι είναι ικανοί να συντάξουν τον ΠΕΣΔΑ.

”H όποια απόφαση είναι στα χέρια των τοπικών συμβουλίων και του ΦΟΣΔΑ”

”Θα διαχειριστώ μόνος μου τα απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από το κράτος”

“Είμαι κάθετος. Διαχείριση θα κάνω μόνος μου και δεν θέλω χρήματα από το Κράτος. Θέλω όμως δίπλα μου την Γορτυνία και την Μεγαλόπολη στο κομμάτι της προσωρινής διαχείρισης”

Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το παιχνίδι, είμαστε ικανοί και θα το αποδείξουμε πρέπει όμως να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας.

Δεν πρόκειται εγώ να αυξήσω τα  δημοτικά τέλη 4 φορές για να ικανοποιήσω το ΣΔΙΤ, αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιαματικά Μπάνια μελών Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορινθίων 2024

Ο Δήμος Κορινθίων με μοναδικό μέλημα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Ιαματικών μπάνιων στην Λουτρόπολη της Αιδηψού και φέτος. Φέτος ο Δήμος μας, αυξάνει την επιδότηση του προγράμματος και επιδοτεί τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. που θα λάβουν μέρος, με την δωρεάν μεταφορά: Κόρινθος-Αιδηψός-Κόρινθος, (συμπεριλαμβανομένου του πούλμαν

Περίληψη διακήρυξης για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία

Ανακοίνωση για τις Αιτήσεις Συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών - αγόρια - ηλικίας, 8-10 ετών – για την 1η κατασκηνωτική περίοδο από 17-06-2024 έως 25-06-2024, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος ( Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου ). Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το Γήπεδο του Αστέρα στις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο