Προσλήψεις Νοσηλευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τη Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης ανακοινώνεται ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα καλυφθούν όλες οι κενές θέσεις Νοσηλευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού.

 Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι που κατέχουν τα τυπικά προσόντα καλούνται να υποβάλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στο e mail: cv@palladion-rehab.gr για να κληθούν ύστερα σε προφορική συνέντευξη. Για το Νοσηλευτικό Προσωπικό γίνονται δεκτές οι αιτήσεις Νοσηλευτών και Βοηθών Νοσηλευτών όλων των Βαθμίδων Εκπαίδευσης ( Π.Ε., Τ.Ε.,Δ.Ε., Ι..Ε.Κ.}. Απαραίτητη προϋπόθεση για τις θέσεις Νοσηλευτικού Προσωπικού είναι η κατοχή αντίστοιχης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί και θα ληφθεί υπ¨όψιν στη διαμόρφωση της τελικής κατάταξης.

Για την κάλυψη θέσεων Βοηθητικού Προσωπικού ( Φροντιστές και Φροντίστριες ) δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα και αίτηση πρόσληψης μπορούν να υποβάλουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να εργαστούν στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης εξασφαλίζοντας μία θέση εργασίας σε ένα από τα καλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης της χώρας. Όλοι οι υπάλληλοι που θα επιλεγούν θα υπογράψουν σύμβαση τρίμηνης δοκιμαστικής εργασίας και μετέπειτα σύμβαση αορίστου χρόνου.
Επειδή η διαδικασία κάλυψης των κενών θέσεων που γίνεται κάθε χρόνο τέτοιο καιρό { δηλ. στην στην έναρξη του έτους } καθορίζει και τον ετήσιο  προϋπολογισμό του Κέντρου οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τέλος του τρέχοντος μήνα ( 31/1/22 ) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία αποστολής του βιογραφικού σημειώματος στο e mail: cv@palladion-rehab.gr
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ
Ο ΓΕΝ. ΔΝΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τα αποτελέσματα του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 21km Δείτε τα αποτελέσματα...

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στην Κεφαλονιά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης...

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3 ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το Σάββατο 18 Μαΐου, στην Καλαμάτα. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τους μελλοντικούς επιστήμονες, να δει τις δημιουργίες τους και να μιλήσει μαζί τους για τις πρωτότυπες ιδέες τους. «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Μαΐου

Συνολικά 72.577.679 ευρώ θα καταβληθούν σε 67.269 δικαιούχους, από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο