Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής στην ανοιχτή συνάντηση συλλογικοτήτων για το θέμα των απορριμμάτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, βρέθηκε στη συνάντηση των συλλογικοτήτων της περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα τα απορρίμματα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/spcfvCE7F3E” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μέσα από μία σύντομη τοποθέτηση του εξέφρασε την αντίρρηση του στην υπογραφή ΣΔΙΤ. Η διαχείριση των απορριμμάτων πρέπει να έχει πάρα πολύ μικρό έως μηδενικό κόστος και να μην ξεχνάμε ότι τα απορρίμματα ανήκουν στους πολίτες και στην πρωτοβάθμια αρχή, ούτε στη δευτεροβάθμια, ούτε στην κυβέρνηση για να συζητάνε όλοι αυτοί εν τη απουσία μας. Μόνο αυτή συζητάνε μέχρι σήμερα χωρίς να έχουν λάβει υπόψιν τους τις δικές μας θέσεις.

Όσο αφορά την Τρίπολη δεν θα γίνει ο δήμος Τρίπολης και η Παλαιοχούνη ο σκουπιδότοπος της Πελοποννήσου με τον όποιο τρόπο έχει προταθεί.
Ο Δήμος Τρίπολης δεν θα φέρει ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο πρόταση να επικυρώσει το σχέδιο αυτό (ΣΔΙΤ). Αν θα το φέρει θα το φέρει με αρνητική εισήγηση και θα πάρουν την ευθύνη οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πολίτες που εκείνη την ημέρα θα πρέπει να είναι κατά χιλιάδες στο κάθε Δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο στο δικό μας.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο