Προσφορά 3+3 τόνων λαδιού στο κοινωνικό παντοπωλείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου έγινε μια σημαντική προσφορά από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Αικατερίνης Σταθοπούλου που πρόσφερε 3 τόνους λάδι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/O8bj_STlnJQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, πολιτισμού, κ. Σπύρος Βρέντας είπε πως ήταν μια εξαιρετική προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης. Την άλλη βδομάδα ο Δήμος Τρίπολης θα έχει άλλους 3 τόνους λάδι από το ίδιο ίδρυμα.

Μια πολύ σημαντική προσφορά για τις εποχές που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό άνθρωποι οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη να μπορούν να βρουν αυτά τα αγαθά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στη συνέχεια είπε πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα ανοίξει λίγο πριν το Πάσχα καθώς 7 Απριλίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να ανοίξουν οι προσφορές. Επισήμανε πως όλο τον καιρό που ήταν κλειστό το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετούσαν τα άτομα που έχουν ανάγκη μέσω των προϊόντων της ΤΕΒΑ.

Από το Κοινωνικό παντοπωλείο, σύμφωνα με τον κ.Βρέντα εξυπηρετούνται 374 οικογένειες, ενώ καθημερινά γίνονται αιτήσεις οι οποίες ελέγχονται για να υπάρξουν και νέοι δικαιούχοι.

kinoniko pantopolio2

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο