Γιώργος Αδαμόπουλος: Έγιναν έργα στο Μεθύδριο, που δεν είχαν γίνει στις προηγούμενες Διοικήσεις. (vids)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έναν απολογισμό στον 1,5 χρόνο της θητείας του έκανε ο πρόεδρος του Μεθυδρίου κ. Γ. Αδαμόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στης 30 Μαρτίου στο χώρο της ΔΕΥΑΤ στην Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/XLG5yRPEMWU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο πρόεδρος του Μεθυδρίου, αρχικά ευχαρίστησε το δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τόνισε ότι στη διάρκεια της θητείας του έγιναν έργα στο Μεθύδριο, που δεν είχαν γίνει στις προηγούμενες Διοικήσεις.

«Περιμένουμε απ” την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου να προχωρήσει την μελέτη, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για τα έργα στο Μεθύδριο, ώστε αυτή, να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να «τρέξει» η δημοπράτηση».

Παράλληλα, όπως σημείωσε, εντοπίστηκαν και επιλύθηκαν τεράστια προβλήματα στον κεντρικό αγωγό του Μεθυδρίου και στη γεώτρηση στις Ράχες Νεοχωρίου, με την επισκευή βλαβών στη Βλαχέρνα οι οποίες είχαν ως συνέπεια την απώλεια 1000 κυβικών νερού/24ωρο, αλλά και του μοτέρ που κάηκε, λόγω του ότι γινόταν εισροή των όμβριων υδάτων μέσα στη γεώτρηση, αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως, ο κ. Αδαμόπουλος ανέφερε ότι γίνεται πλέον δύο φορές το χρόνο καθαρισμός των δεξαμενών στους δήμους Κορυθίου, Τεγέας και Στενού, οι οποίες στεγανοποιήθηκαν, βάφτηκαν εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μελέτη μόνωσης του πάνω τμήματος της δεξαμενής, λόγω διάβρωσης της σκεπής.

Στον 1,5 χρόνο, κάναμε αρκετά, μπορούμε περισσότερα και γι” αυτό δουλεύουμε. Καλούμε τους οφειλέτες του Μεθυδρίου, να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, έστω και με διακανονισμό, «για να υπάρχει ζωή και λειτουργία στο Μεθύδριο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο