Γιώργος Αδαμόπουλος: Έγιναν έργα στο Μεθύδριο, που δεν είχαν γίνει στις προηγούμενες Διοικήσεις. (vids)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έναν απολογισμό στον 1,5 χρόνο της θητείας του έκανε ο πρόεδρος του Μεθυδρίου κ. Γ. Αδαμόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στης 30 Μαρτίου στο χώρο της ΔΕΥΑΤ στην Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/XLG5yRPEMWU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο πρόεδρος του Μεθυδρίου, αρχικά ευχαρίστησε το δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τόνισε ότι στη διάρκεια της θητείας του έγιναν έργα στο Μεθύδριο, που δεν είχαν γίνει στις προηγούμενες Διοικήσεις.

«Περιμένουμε απ” την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου να προχωρήσει την μελέτη, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για τα έργα στο Μεθύδριο, ώστε αυτή, να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να «τρέξει» η δημοπράτηση».

Παράλληλα, όπως σημείωσε, εντοπίστηκαν και επιλύθηκαν τεράστια προβλήματα στον κεντρικό αγωγό του Μεθυδρίου και στη γεώτρηση στις Ράχες Νεοχωρίου, με την επισκευή βλαβών στη Βλαχέρνα οι οποίες είχαν ως συνέπεια την απώλεια 1000 κυβικών νερού/24ωρο, αλλά και του μοτέρ που κάηκε, λόγω του ότι γινόταν εισροή των όμβριων υδάτων μέσα στη γεώτρηση, αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως, ο κ. Αδαμόπουλος ανέφερε ότι γίνεται πλέον δύο φορές το χρόνο καθαρισμός των δεξαμενών στους δήμους Κορυθίου, Τεγέας και Στενού, οι οποίες στεγανοποιήθηκαν, βάφτηκαν εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μελέτη μόνωσης του πάνω τμήματος της δεξαμενής, λόγω διάβρωσης της σκεπής.

Στον 1,5 χρόνο, κάναμε αρκετά, μπορούμε περισσότερα και γι” αυτό δουλεύουμε. Καλούμε τους οφειλέτες του Μεθυδρίου, να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, έστω και με διακανονισμό, «για να υπάρχει ζωή και λειτουργία στο Μεθύδριο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027 | Δημήτρης Πτωχός: «Με συνέπεια και υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας»

«Η στρατηγική μας συνάδει με τις Ενωσιακές και Εθνικές πολιτικές, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες αναπτυξιακές ανάγκες της Περιφέρειάς μας, τις οποίες θέτουμε ως προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την Πελοπόννησο στην πορεία σύγκλισης με τις πιο ανεπτυγμένες περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε στην εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης

Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή στη Σπάρτη

H Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Πράσινο Ταμείο συνδιοργανώνουν το Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή, στο πλαίσιο του στρατηγικού έργου LIFE-IP AdaptInGR. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης 26-28 Ιουνίου στην Αίθουσα Συσκέψεων Διοικητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη. Το Σεμινάριο δομείται σε τέσσερις επιμέρους ενότητες, όπως φαίνεται και στο Πρόγραμμα που

Παραμένει στον Παναθηναικό ο Κώτσιρας έως το καλοκαίρι του 2026

Ανακοινώθηκε η παραμονή του 32χρονου Αρκά δεξιού μπακ στον...

«Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» από το Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού! Αν είστε (ή έχετε) παιδιά δημοτικού, σας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο