Δωρεάν αποκατάσταση ασθενών COVID-19 στο ΚΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία μοναδική ευκαιρία για πλήρη αποθεραπεία και αποκατάσταση της υγείας των ασθενών που νόσησαν από covid 19 δίνει σήμερα το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης έγκαιρα οργάνωσε και λειτουργεί ειδική POST COVID κλινική που υποστηρίζεται από μία μεγάλη και έμπειρη διεπιστημονική ομάδα. Ήδη δεκάδες είναι οι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και ανάρρωσαν πλήρως από τον ιό Covid 19, εντελώς δωρεάν.
Στόχος αυτής της πρωτοποριακής ιατρικής προσπάθειας δεν είναι μόνο η ανακούφιση των επίμονων συμπτωμάτων που εμφανίζονται στη μετά Covid φάση της ασθένειας αλλά η πλήρης ανάρρωση των ατόμων που νόσησαν σε ψυχοσωματικό επίπεδο καθώς και η πλήρη ανάκτηση της υγείας και της ευεξίας τους.
Η έμπειρη διεπιστημονική ομάδα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με αστείρευτη διάθεση προσφοράς, αρχικά εξατομικεύει τη θεραπεία κάθε ασθενούς με βάση τις ανάγκες του. Στη συνέχεια εφαρμόζοντας τα απαραίτητα ιατρικά πρωτόκολλα φέρνει μόνιμα αποτελέσματα ανακουφίζοντας τα συμπτώματα του ασθενούς και προσφέροντάς του πλήρη ανάρρωση και ευεξία.

Στην προσπάθεια αυτή και με βάση τις ανάγκες του κάθε ασθενούς διαμορφώνονται εξατομικευμένα προγράμματα που, κατά περίπτωση, περιλαμβάνουν:

– κινητοποίηση άκρων
– υδροθεραπεία σε πισίνες
– ρομποτική αποκατάσταση
– ενδυνάμωση αναπνευστικών μυών
– αερόβια άσκηση
– χορήγηση ενδοφλέβιων βιταμινών
– ολοσωματική υπερθερμία
– καθαρισμό παχέος εντέρου
– πνευμονική παροχέτευση
– νευροανάδραση
– βελονισμό
– ρεφλεξολογία
– ψυχολογική υποστήριξη
– ειδική διατροφή

‘Ολα τα παραπάνω προγράμματα βασισμένα σε σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολλα και σε συνδυασμό με τον υψηλού επιπέδου ιατρικό εξοπλισμό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ φέρνουν γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα στους ασθενείς που νόσησαν από covid 19.
Στην ουσία η διεπιστημονική ομάδα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αποτελείται από διάφορες ιατρικές ειδικότητες (Πνευμονολόγο, Καρδιολόγο, Νευρολόγο, Ψυχίατρο, Φυσίατρο) και άλλους έμπειρους επαγγελματίες υγείας (Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Ψυχολόγους και Διαιτολόγους) αναλαμβάνει την αντιμετώπιση των επίμονων συμπτωμάτων που ταλαιπωρούν τους ασθενείς μετά την covid φάση. Αυτή η κατάσταση της επιμονής των συμπτωμάτων χαρακτηρίζεται ως LONG COVID 19 και είναι το επόμενο σημαντικό στοίχημα που καλείται σήμερα να κερδίσει η ιατρική μας κοινότητα.
Στο σημείο αυτό έρχεται το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και δίνει σημαντικές και κυρίως μόνιμες λύσεις προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας στους ασθενείς που νόσησαν από τον ιό covid 19.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Νεστάνη Αρκαδίας για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, σε μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για την πίστη και την παράδοση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός βρέθηκε στη Νεστάνη Αρκαδίας, όπου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τοπικό έθιμο του Αϊ-Γιώρη, παρά τη βροχόπτωση. Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ενώ στις εκδηλώσεις

Νέος κληρικός στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πανηγύρισε σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου το...

Σε ετοιμότητα ο Δήμος ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2026 Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης 22 Απριλίου, στο Δημαρχείο Λουτρακίου, το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου (1η Μαΐου), με αντικείμενο τον συντονισμό, την πρόληψη και την επιχειρησιακή προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ