Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Η Δέσμευση του Υπουργού στον Πρόεδρο και το μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης ανάμεσα στον υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, αλλά και τον πρόεδρο του νομικού προσώπου Θεόδωρο Καραλή.

Σε συζήτηση που είχε ο υπουργός με τον πρόεδρο του νομικού προσώπου ο Θεόδωρος Καραλής επισήμανε το πρόβλημα. που υπάρχει με την έλλειψη γιατρού στο ΚΑΠΗ Τρίπολης, με τον Υπουργό να τον διαβεβαιώνει πως μέσα στον επόμενο μήνα θα διευθετηθεί το θέμα και θα υπάρξει γιατρός για την συνταγογράφηση των ηλικιωμένων.

Στη συνέχεια ο υπουργός υγείας συνομίλησε με τον δήμαρχο Τρίπολης για το μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού.

Ο Δημήτρης Παυλής ενημέρωσε τον Υπουργό ότι είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθούν τα στρατόπεδα της αεροπορίας αλλά και του πεζικού για κατάλυμα προσφύγων, διότι η 124 ΠΒΕ είναι κέντρο νεοσυλλέκτων όπου φιλοξενούνται σε κάθε σειρά πάνω από 1000 φαντάροι, ενώ και το 11 το Σύνταγμα πεζικού κάθε δίμηνο δέχεται νεοσύλλεκτους.

Ο υπουργός με την σειρά του εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί σημαντικά και θεωρεί πως σύντομα θα σταθεροποιηθεί η όλη κατάσταση.

{gallery}ypoyrgos_npdd{/gallery}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επέτειος ιστορικής μάχης Βερβένων – Δημήτρης Πτωχός: «Τιμούμε την ιστορική μνήμη με έργο και συνέπεια»

Με ισχυρή θεσμική παρουσία και ευρεία συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στα Βέρβενα Αρκαδίας οι εκδηλώσεις για την επέτειο της ιστορικής Μάχης των Βερβένων. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, συμμετείχε τιμητικά στις εκδηλώσεις, αποδίδοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές της Επανάστασης. Για πρώτη φορά παρόντες ήταν οι Αρχηγοί όλων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Η σημερινή Γιορτή της Μητέρας αποτελεί αφορμή για να...

4ο Φεστιβάλ Ρομποτικής στην Καλαμάτα – Δημήτρης Πτωχός: «Κάθε τέτοια πρωτοβουλία επιβεβαιώνει γιατί η Περιφέρεια επενδύει στη νέα γενιά»

Με εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα το 4ο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.300 μαθητές και μαθήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην καρδιά της πόλης, στην κεντρική πλατεία και στο Πνευματικό Κέντρο, παρουσιάστηκαν κατασκευές και καινοτόμες ιδέες που αποτυπώνουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο το μέλλον όπως το οραματίζεται η

Συλλήψεις σε Μεσσηνία και Λακωνία για ναρκωτικά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ