Τρίπολη | Χορήγηση βοηθημάτων γάμου έτους 2020 από το κληροδότημα Θωμά Παμπούκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανακοίνωση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Θωμά Παμπούκη, σχετικά με τη χορήγηση βοηθημάτων γάμου έτους 2020.

Ειδικότερα:

«Ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής και Δήμαρχος Τρίπολης, Κων/νος Τζιούμης, σε εκπλήρωση των σκοπών του κληροδοτήματος ΘΩΜΑ ΠΑΜΠΟΥΚΗ, καλεί τις κυρίες που κατάγονται από την Τρίπολη (δηλαδή είναι γεννημένες στην Τρίπολη και ήταν εγγεγραμμένες στα δημοτολόγια του δήμου Τρίπολης πριν το γάμο) και παράλληλα είναι κόρες αναπήρων πολέμου ή θυμάτων πολέμου και, ελλείψει αυτών, οι ορφανές και παντρεύτηκαν κατά το έτος 2020, προκειμένου να λάβουν το προβλεπόμενο εφάπαξ βοήθημα, να υποβάλλουν μέχρι τις 31-10-2021, στο Δήμο Τρίπολης (Λαγοπάτη 45, 4ος όροφος, Τμήμα Εσόδων & Δημοτικής Πςεριουσίας, αρμόδιος κ. Στέφανος Γκουτζιούλης, τηλ.: 2713 600 460), αίτηση με τα εξής δικαιολογητικά:

1. Πιστοποιητικό και ληξιαρχική πράξη γέννησης

2. Ληξιαρχική πράξη γάμου

3.  Βεβαίωση ότι είναι κόρη αναπήρου πολέμου ή θύματος πολέμου και 4. Ληξιαρχική πράξη θανάτου γονέα (οι ορφανές).

Διευκρινίζεται ότι: α) το ως άνω βοήθημα θα χορηγηθεί σε τρεις (3) κατά ανώτατο όριο δικαιούχες και β) σε περίπτωση ύπαρξης περισσότερων δικαιούχων, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο