Γιώργος Καρώνης: Aπολογισμός έργου στη ΔΕΥΑΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ κύριος Καρώνης Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το έργο που έχει γίνει στην ΔΕΥΑΤ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

[iframe width=”640″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/CGdd0Y6_4tQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά, έκανε λόγο για κακή διαχείριση της προηγούμενης διοίκησης και ιδιαίτερα στα οικονομικά της. Βασικό πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε ξεκαθαρίσει η υπηρεσία της Δ.Ε.Η.Α.Τ με τον Δήμο. Aνέφερε πως η ΔΕΥΑΤ προσπαθεί να προσφέρει ανταποδοτικά έργα στους δημότες που πληρώνοντας τους λογαριασμούς τους.

Οι οφειλές των δημοτών προς τη ΔΕΥΑΤ είναι πολλές, πολλοί λογαριασμοί είναι απλήρωτοι εδώ και χρόνια.
Μετά από απόφαση για διακανονισμό 100 δόσεων μόνο το 30% των οφειλετών αποπλήρωσε τα χρέη του και το 70% των λογαριασμών μένουν ακόμα απλήρωτοι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο