ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΥγειονομικό υλικό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία προσέφερε το ΚΑΑ Παλλάδιον

Υγειονομικό υλικό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία προσέφερε το ΚΑΑ Παλλάδιον

Η  Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αποφάσισε να εφοδιάσει τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Πελοποννήσου με ιατροφαρμακευτικό υλικό ( μάσκες προσώπου, γάντια μιας χρήσεως και αντισηπτικά ).

Το υγειονομικό υλικό παρέδωσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Τρίπολης την Τρίτη 17/8/21 ο Διευθυντής του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου μαζί με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Εταιρείας  κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο. 

Στη συνομιλία που είχαν τα στελέχη του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης με τους Αξιωματικούς της Πυροσβεστικής τονίστηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης της Υπηρεσίας με υγειονομικό υλικό ειδικά κατά τη διάρκεια της φετινής δύσκολης θερινής περιόδου που διανύουμε και μετά τις μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν σε Ηλεία, Αρκαδία, Μεσσηνία και Λακωνία..

 Μεταφέροντας το μήνυμα συμπαράστασης της Διοίκησης του Κέντρου και προσωπικά της Προέδρου του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη υπογραμμίστηκε ότι η συγκεκριμένη συμβολική κίνηση προσφοράς έγινε ως δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης για το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι άνδρες και οι γυναίκες τους Πυροσβεστικού Σώματος μαζί με ένα μεγάλο και ειλικρινές”ευχαριστώ” τόσο για τη συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλουν στον άνισο αγώνα με τις φλόγες όσο και για το  θετικό αποτέλεσμα που φέρνουν αντιμετωπίζοντας κατάματα την πύρινη λαίλαπα..

“Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα βρίσκεται πάντα κοντά στο Πυροσβεστικό Σώμα όχι μόνο σε επίπεδο υλικών αλλά και στον τομέα των Υπηρεσιών Αποθεραπείας και Αποκατάστασης της υγείας των πυροσβεστών όταν αυτό χρειαστεί” δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη η οποία ευχήθηκε σε όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής υγεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει προστατεύοντας ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. 

DSC 0007

Μετάβαση στο περιεχόμενο