ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΔιαβούλευση για την διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας” στην Τρίπολη με παραγωγικούς φορείς.

Διαβούλευση για την διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας” στην Τρίπολη με παραγωγικούς φορείς.

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά από πρωτοβουλία και πρόσκληση του επικεφαλής της παράταξης “ Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα ” Νίκου Τσιαμούλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των παραγωγικών φορέων με Ομάδες Εργασίας της παράταξης και με θέμα τη διοργάνωση του νέου θεσμού “Λευκής Νύχτας” στον Δήμο Τρίπολης.

Ο Νίκος Τσιαμούλος ενημέρωσε τους παραγωγικούς φορείς για τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις της παράταξης και ακολούθησαν τοποθετήσεις των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν για το θέμα οι:

1) Κώστας Μαρινάκος ( Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας )

2) Παναγιώτης Μαντάς ( Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου )

3) Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος ( Πρόεδρος ΟΕΒΑ )

4) Ιωάννης Τερζής ( Πρόεδρος Ζαχαροπλαστών Αρκαδίας )

5) Νίκος Σκουντριάνος ( Πρόεδρος Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας )

6) Σωτήριος Πετρόπουλος ( Μέλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας )

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις του συνόλου των παρευρισκομένων. Το κλίμα υπήρξε πολύ θετικό για την άμεση προώθηση και διοργάνωση του νέου θεσμού της “Λευκής Νύχτας” και συμφωνήθηκε ομόφωνα οι φορείς να συνεδριάσουν με τα Διοικητικά τους Συμβούλια ώστε να πάρουν την αντίστοιχη απόφαση για την άμεση και την δυνατόν καλύτερη διοργάνωση. Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε στις αρχές Απριλίου, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο πλαίσιο για τη διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας” από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το οποίο θα αποσταλεί για έγκριση αρχικά στο Δήμο Τρίπολης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο