Δημήτρης Παυλής: Δεν έχει σχέση με τον Δήμο είναι προσωπική μου υπόθεση.

Απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή σε σχέση με τον πολίτη που εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης και μοίρασε στους παρευρισκομένους έγγραφα που σχετίζονταν με προσωπική υπόθεση του ίδιου με τον κ Παυλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή σε σχέση με τον πολίτη που εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης και μοίρασε στους παρευρισκομένους έγγραφα που σχετίζονταν με προσωπική υπόθεση του ίδιου με τον κ Παυλή.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 08/03/2016 ο κ. Μάλης εντελώς παράνομα και καταλύοντας τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, διαμοίρασε έγγραφα στρεφόμενος εναντίον μου.
Επ’ αυτού του θέματος δηλώνω τα παρακάτω:
Το θέμα που θίγει ο ανωτέρω αφορά αποκλειστικά προσωπική μου υπόθεση που σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται ή δεν εξαρτάται από την ιδιότητα μου ως Δημάρχου Τρίπολης. Λυπάμαι δε, όταν κάποιοι σύμβουλοι της μειοψηφίας προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν και να το συζητήσουν ως κάποιο θέμα που αφορά τον Δήμο.
Επικουρικά δε, αναφέρω ότι:
1) Η υπόθεση αυτή έχει λάβει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί η αλήθεια ή όχι των καταγγελλομένων περιστατικών.
2) Ο εν λόγω κύριος κατά του οποίου επιφυλάσσομαι κατά παντός νόμιμου δικαιώματος μου ενώπιον των Αρχών και των Δικαστηρίων δημοσιοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο έγγραφα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι εγώ θα ήμουν απών, στερώντας μου το δικαίωμα της άμυνας μου.
3) Σε κάθε δε περίπτωση οι σχέσεις μου οποιεσδήποτε είναι αυτές με τον καταγγέλλοντα αφορούν προσωπικό δεδομένο, που προστατεύεται πλήρως από τη νομοθεσία, και επαναλαμβάνοντας και πάλι, ουδεμία σχέση έχει με την ιδιότητα μου ως Δημάρχου και την άσκηση των καθηκόντων μου και ουδείς έχει δικαίωμα να αναπαραγάγει ή να δημοσιεύει τέτοια περιστατικά.
4) Όλη αυτή η προσπάθεια που στρέφεται κατά γεγονότων του προσωπικού μου βίου και όπως προανέφερα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, γίνονται κακόβουλα, κακόπιστα και παραπλανητικά, έχουν δε ως αποκλειστικό σκοπό να θίξουν κυρίως εμένα ως Δήμαρχο και την παράταξη μου.
5) Τέλος δηλώνω ότι θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου ενώπιον όποιου ή όποιας δημοσιεύει γεγονότα που με αφορούν και προστατεύοντας από τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου