Καταγγελία δημότη εναντίον του Δημάρχου για εξαπάτηση

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, μοιράστηκαν κάποια έγγραφα από δημότη της Τρίπολης (Νικόλαος Μάλλης), πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, εναντίον του Δημάρχου.

Ο εν λόγω δημότης ισχυρίζεται ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Παυλής προπαρασκεύασε σε βάρος του σοβαρά ποινικά αδικήματα που είχαν ως αποτέλεσμα να του υφαρπάξει το ποσό των 75.000 ευρώ.

Αναφέροντας ότι έχει καταθέσει μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας κάνοντας λόγο για συμφωνητικό το οποίο υπογράφτηκε μεταξύ αυτού και του κ Παυλή.

Ο κ. Νικόλαος Μάλλης μοίρασε τα έγγραφα τα οποία έχει στην κατοχή του ως προς την υπόθεσή που σύμφωνα με τα λεγόμενά του αποδεικνύουν την ενοχή Παυλή. Η συνεδρίαση διεκόπη για δέκα λεπτά ενώ ο Δήμαρχος κ. Παυλής δεν είχε προσέλθει στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων όπως ενημέρωση το προεδρείο του ΔΣ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο