Καταγγελία δημότη εναντίον του Δημάρχου για εξαπάτηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, μοιράστηκαν κάποια έγγραφα από δημότη της Τρίπολης (Νικόλαος Μάλλης), πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, εναντίον του Δημάρχου.

Ο εν λόγω δημότης ισχυρίζεται ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Παυλής προπαρασκεύασε σε βάρος του σοβαρά ποινικά αδικήματα που είχαν ως αποτέλεσμα να του υφαρπάξει το ποσό των 75.000 ευρώ.

Αναφέροντας ότι έχει καταθέσει μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας κάνοντας λόγο για συμφωνητικό το οποίο υπογράφτηκε μεταξύ αυτού και του κ Παυλή.

Ο κ. Νικόλαος Μάλλης μοίρασε τα έγγραφα τα οποία έχει στην κατοχή του ως προς την υπόθεσή που σύμφωνα με τα λεγόμενά του αποδεικνύουν την ενοχή Παυλή. Η συνεδρίαση διεκόπη για δέκα λεπτά ενώ ο Δήμαρχος κ. Παυλής δεν είχε προσέλθει στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων όπως ενημέρωση το προεδρείο του ΔΣ.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/7/2024)

Την Τρίτη (30/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης - βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων. Διαβάστε περισσότερα, εδώ. 

9ο TRIPolis Rock Festival + 1o Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης + Παράλληλες δράσεις

Η σκηνή στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έχει ήδη στηθεί...

Ο ΣΑΟΟ στο βουνό των θεών – ΟΛΥΜΠΟΣ 2024

Λεπτομερής σχεδιασμός και σωστή προετοιμασία επέτρεψαν στο σύλλογό μας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο