Το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης αποχαιρετά τον καλλιτέχνη Δημήτρη Ταλαγάνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης αποχαιρετά ένα αγαπητό πρόσωπο της πόλης, ένα γνήσιο τέκνο της Αρκαδίας και επί σειρά ετών συνεργάτη του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου.

Τον άνθρωπο, τον αρχιτέκτονα, τον καλλιτέχνη Δημήτρη Ταλαγάνη.

Έναν άνθρωπο που ταξίδεψε στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου πρεσβεύοντας την «Ελληνικότητα». Που αγαπούσε πάντα την Πατρίδα, την Αρκαδία και είχε ως όραμα να την «τοποθετήσει» στον Παγκόσμιο Χάρτη.

Με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης τον συνέδεαν δεσμοί ετών καθώς συνέβαλε με τις ιδέες και τα σχέδιά του στην πρόσφατη ανακαίνισή του, αλλά και στη διοργάνωση και υλοποίηση πολλών εκθέσεων και εκδηλώσεων. Έμελλε δε, η τελευταία του εκδήλωση να λάβει χώρα εκεί, τον Ιανουάριο του 2020.

Δημήτρη, καλό σου ταξίδι…

Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του και στους φίλους που τον αγάπησαν.

Ο Πρόεδρος και οι εργαζόμενοι του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο