Δήμος Τρίπολης: “Εργασίες – παρεμβάσεις αλλάζουν την εικόνα στα χωριά μας”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεργεία προχώρησαν σε πλύσεις και απολυμάνσεις στην πλατεία και στους κεντρικούς δρόμους, σε καθαρισμό στα αγάλματα και στις προτομές, σε κλαδέματα δέντρων και στο τέλος τοποθέτησαν σημαίες και λάβαρα για την επέτειο της μάχης του Λεβιδίου.

Εργασίες πραγματοποιήθηκαν από την Δευτέρα (12/4/2021), μέχρι την Παρασκευή (16/4/2021), στην τοπική κοινότητα Λεβιδίου.

«Πρώτη φορά γίνεται τόσο καλή δουλειά από τον Δήμο Τρίπολης στο Λεβίδι» παραδέχθηκε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Παναγιώτης Ξύδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής, του Κώστα Τζιούμη, σε κάθε αίτημά τους. Επιπλέον, ο κ. Ξύδης εξήρε το έργο του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Γιώργου Λαγού.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έχει καταστήσει σαφές ότι η δημοτική αρχή δεν διαχωρίζει την Τρίπολη από τις τοπικές κοινότητες και έχει απευθύνει σαφή οδηγία προς όλους τους συνεργάτες του να φροντίζουν για όλα τα χωριά, στο μέτρο των οικονομικών δυνατότητων μας, προκειμένου να γίνονται έργα, σε συνεννόηση με τους Προέδρους, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών αλλά και την παραγωγική δραστηριότητα.

stripapan

stripapaee3n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο