ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΤρίπολη | «Η σημασία του νερού στη ζωή μας» απονομή βραβείων στους...

Τρίπολη | «Η σημασία του νερού στη ζωή μας» απονομή βραβείων στους διακριθέντες

Η απονομή των βραβείων (4 συνολικά) έγινε την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 στο Δημαρχείο Τρίπολης από τον δήμαρχο, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Χατζόπουλο Στέφανο και την διοίκηση της επιχείρησης.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/pElLrB11GZ4″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

«Η σημασία του νερού στη ζωή μας»

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει:

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε ο διαγωνισμός της ΔΕΥΑ Τρίπολης με το παραπάνω θέμα μεταξύ των μαθητών, όλων των βαθμίδων, του δήμου μας.

Διαγωνισμός ζωγραφικής και σκίτσου. Έλαβαν μέρος 130 μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και του Λυκείου, από 24 σχολεία του δήμου Τρίπολης, ενώ συγκινητική και ενδιαφέρουσα ήταν η συμμετοχή παιδιών με ειδικές ανάγκες.

tzioune2roxatz

Όλα τα έργα υποβλήθηκαν διαδικτυακά, ενώ στην όλη διαδικασία – προσπάθεια έδωσαν το «παρών», με τον όποιο τρόπο, γονείς των παιδιών, συγγενείς, φίλοι κλπ, συνολικά 210.000 άνθρωποι!

Αυτό τουλάχιστον μας «λέει» η τεχνολογία.

Στον νικητή κάθε βαθμίδας απονεμήθηκε «έπαινος νίκης» και ένα λάπτοπ και σε όλους «έπαινος συμμετοχής».

tziouneroxatz

Ειδικά για την κατηγορία του Λυκείου ισοψήφισαν δύο μαθητές και, με απόφαση – πρόταση του δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΤ κ. Κώστα Τζιούμη, βραβεύθηκαν και οι δύο – δεν έγινε κλήρωση για τον πρώτο.

Ο διαγωνισμός πέτυχε απόλυτα τον σκοπό του, την ευαισθητοποίηση δηλ. όλων, προπαντός των νέων, απέναντι στην πηγή και προϋπόθεση της ζωής, το ΝΕΡΟ, δήλωσε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
Μετάβαση στο περιεχόμενο