Υδροδότηση κτηνοτροφικών μονάδων στον Παλαιόπυργο Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έργο ύδρευσης στην περιοχή Σκάλα στον Παλαιόπυργο Αρκαδίας πραγματοποιεί η ΔΕΥΑ Τρίπολης .

Το έργο έχει σκοπό να υδροδοτήσει περιοχή όπου στεγάζονται κτηνοτροφικές μονάδες της τοπικής κοινότητας Παλαιοπύργου. Στις περιοχές αυτές υπήρχε έως σήμερα λάστιχο στην πλευρά του αγροτικού δρόμου το οποίο παρουσίαζε συχνά βλάβες και από τις καιρικές συνθήκες αλλά και από ζώα που του προκαλούσαν φθορές. Σήμερα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΤ έκαναν τομή στον δρόμο για να τοποθετήσουν νέο σωλήνα ύδρευσης τον οποίο θα σκεπάσουν ώστε να είναι προστατευμένο. Στο έργο βρέθηκε και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παλαιοπύργου, κ. Βασίλης Κουτσουράκης για να καθοδηγήσει και να βοηθήσει στις εργασίες.

Το συγκεκριμένο έργο είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Παυλή και υλοποιείται σήμερα με τις ενέργεις της Δημοτικής αρχής του Κώστα Τζιούμη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο