Κώστας Τζιούμης: «Συμβάλλουμε στη δημιουργία ΕΜΑΚ στο Δήμο μας»

Την απόλυτη ικανοποίηση του για τη δρομολόγηση ίδρυσης ΕΜΑΚ με έδρα την Τρίπολη εξέφρασε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με στελέχη του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, το μεσημέρι της Τετάρτης (10/3/2021).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την απόλυτη ικανοποίηση του για τη δρομολόγηση ίδρυσης ΕΜΑΚ με έδρα την Τρίπολη εξέφρασε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με στελέχη του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, το μεσημέρι της Τετάρτης (10/3/2021).

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/rBI4YR50XDI” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος, μαζί με τον Περιφερειάρχη και τα στελέχη της Π.Υ. πραγματοποίησαν επίσκεψη στο χωριό Άγιος Βασίλειος, όπου στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου της κοινότητας, έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Τρίπολης στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, τόνισε: «Ο χώρος που έχει παραχωρηθεί στην Πυροσβεστική, στο δημοτικό σχολείου Αγίου Βασιλείου, θα εκσυγχρονιστεί, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της ΕΜΑΚ. Δημιουργείται μια υπηρεσία που θα έχει μια σημαντική προσφορά στο θέμα της αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και αυξάνει το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της Πελοποννήσου.

Για την Τρίπολη είναι σημαντικό ότι υπάρχει μια νέα υπηρεσία. Ο Δήμος Τρίπολης αναμένει τις σχετικές εισηγήσεις και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα και η υπηρεσία να λειτουργήσει άρτια».

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Τρίπολης για το γεγονός ότι έχει παραχωρηθεί ο χώρος στον Άγιο Βασιλείου, ώστε το νέο τμήμα να στεγαστεί στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...

Νεστόρεια 2026: Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Η Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος υποδέχεται και φέτος τα Νεστόρεια 2026 , έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό που για δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ιστορίας, της παράδοσης και της δημιουργικής έκφρασης του τόπου μας. Με επίκεντρο τον πολιτισμό και την ανθρώπινη συμμετοχή

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για