Γιάννης Σμυρνιώτης: Ο κ. Παυλής αποποιήθηκε των ευθυνών του για τον αποκλεισμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παυλής: Δεν ευθυνόμαστε εμείς για τον αποκλεισμό της Tripolis-Arcadia 2021 ή “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”
Δεν ξέραμε ότι η Τρίπολη θα έπρεπε να περάσει την Β΄ φάση της αξιολόγησης χωρίς να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια…

Και μερικά από τα κριτήρια που έθεσε η Επιτροπή για την επιλογή της επόμενης φάσης ήταν κατά τον κ. Χριστοδουλόπουλο οι υποδομές, η ικανότητα, το Marketing, ο χρόνος προετοιμασίας, οι εθελοντές, η διαβούλευση, ο προϋπολογισμός κ.ά.
Ο κ. Παυλής αποποιήθηκε των ευθυνών του για τον αποκλεισμό γιατί μας αιφνιδίασε λέει αυτή η Επιτροπή με τέτοια απίθανα κριτήρια που έβαλε ενώ παραδείγματος χάριν θα μπορούσε να βάλει πόσα ψέματα μπορεί να πει Δήμαρχος υποψήφιας Πόλης ανά δευτερόλεπτο, ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο χωρίς συναγωνισμό.
Όσο για την εμμονή του με την Αγία Πετρούπολη ας καλέσει αύριο το πρωί την Οικονομική του Υπηρεσία να του δώσει αναλυτικά τις δαπάνες για να αντιληφθεί ότι το «ταξιδάκι με την παρέα» όπως το αποκάλεσε το πλήρωσαν από την τσέπη τους όσοι συμμετείχαν.
Επίσης, ας ζητήσει από τις υπηρεσίες του το πρόγραμμα της Αγίας Πετρούπολης μήπως και καταλάβει ότι τα κατ’ αυτόν «χαριεντίσματα και βολτούλες” ήταν η σοβαρότερη διαχρονικά προσπάθεια εξωστρέφειας της Τρίπολης που την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων στέλνοντας τους νέους τους συνεργάτες να περιφέρονται δεξιά και αριστερά με πληρωμένα από το Δήμο ακόμα και τα εισιτήρια των κατά τόπο Μετρό με το γνωστό αποτέλεσμα.
Τέλος, δεν περιμέναμε να απαντήσει στην ουσία των ερωτημάτων μας αφού είναι “ηλίου φαεινότερο” ότι η οικονομική διαχείριση της “Tripolis-Arcadia 2021” συναγωνίζεται επαξίως εκείνη της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. η οποία άλλωστε με πρόταση του κ. Παυλή είχε αναλάβει(;) την οργάνωση και λειτουργία του Γραφείου Υποψηφιότητας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης (ΓΥΠΠΕ 2021 ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Αθώος ή ένοχος» Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των...

Συγχαρητήρια Δημάρχου Γορτυνίας στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή...

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων 500 ωφελουμένων από τον Δήμο Οιχαλίας για κατάρτιση και πρακτική εκπαίδευση

Ενεργοποιήθηκε η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών από υποψηφίους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο