Αναξιόπιστη η Δημοτική Αρχή – Παραίτηση του κ.Κατσαφάνα ζητά ο Νίκος Τσιαμούλος

Νίκος Τσιαμούλος: “Γιατί ήρθε μόνο το θέμα για το Μαίναλο και οχι το θέμα για τα Βούρβουρα; Κάτι κρύβεται. Αυτό κατάλαβαν όλοι χτες”, ενώ επέμεινε για την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κατσαφάνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Τσιαμούλος: “Γιατί ήρθε μόνο το θέμα για το Μαίναλο και οχι το θέμα για τα Βούρβουρα; Κάτι κρύβεται. Αυτό κατάλαβαν όλοι χτες”, ενώ επέμεινε για την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κατσαφάνα.

Ο κ.Τσιαμούλος αναφερόμενος στο θέμα που “‘άνοιξε” στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις ανεμογεννήτριες, μίλησε για την παρουσία του κ.Κατσαφάνα στο ΠεΣυ για άλλο θέμα που αφορούσε σε ανεμογεννήτριες στα Βούρβουρα. “Το χωριό είχε πει σύσσωμο, πως δεν τις θέλουν. Πήγε λοιπόν ο κ.Κατσαφάνας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο – είχε κληθεί ο Δήμος Τρίπολης το τονίζω – και είπε ναι. Θα απολογηθούν γι΄αυτά”, ενώ συμπλήρωσε: “Ο Δήμαρχος χτες αντί να γίνει ακριβοδίκαιος και να δει τι είχε πει προεκλογικά – που υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών – και δεν έχει κάνει τίποτα από το πρόγραμμα του, τον ενδιαφέρει να κλείσει την μια δομή και την άλλη κτλ. Πρέπει να παραιτηθεί σήμερα ο κ.Κατσαφάνας, αλλιώς θα έχουμε εξελίξεις”.

Ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε ακόμα: “Γιατί ήρθε μόνο το θέμα για το Μαίναλο και οχι το θέμα για τα Βούρβουρα; Κάτι κρύβεται. Αυτό κατάλαβαν όλοι χτες”, ενώ επέμεινε για την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κατσαφάνα.

“Εγώ δεν έχω κάτι με τον κ.Κατσαφάνα αλλά κατέθεσα τα στοιχεία. Ξεβρακώθηκε χτες η Δημοτική Αρχή και απαντήσεις ακόμα δεν έχουμε πάρει”, ενώ έκανε λόγο για έναν πολιτικό γάμο – προεκλογική συμφωνία μεταξύ Δημάρχου και Κατσαφάνα – που όπως είπε- επιβεβαιώθηκε καθυστερημένα για να μην φανεί.

“Είναι αναξιόπιστοι πια, έχουμε κατάχρηση εξουσίας”, τόνισε στην συνέχεια, ενώ μίλησε για έρμαια παρατάξεων και καρεκλοκένταυρους, υπογραμμίζοντας, πως δεν περίμενε να παραιτηθεί τελικά ο κ.Κατσαφάνας, λέγοντας πως για να το κάνει κάποιος “πρέπει να έχει ήθος και πολιτικό θάρρος”.

Τέλος δήλωσε: “Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε καμία διαδικασία και να τους αφήσω να γελοιοποιηθούν κι άλλο. Για να το κάνω αυτό η απόφαση μπορεί, να θέλει για να βγει και τέσσερα χρόνια. Αυτοί σε δυόμιση χρόνια, θα πάνε σπίτι τους. Εγώ θα τους ρωτάω σε κάθε συμβούλιο. Έχει γίνει αυθαίρετη πράξη”.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος παραχώρησε τη συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο το πρωί της Πέμπτης 28/01.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης φιλοξένησε την εκδήλωση Εαρινές Νεανικές Μουσικές

Το Σάββατο 16 Μαΐου, στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «Εαρινές Νεανικές Μουσικές», που διοργάνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, προσφέροντας στο κοινό μια υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική εμπειρία. Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη Χορωδία Δωματίου και το σύνολο Χάλκινων Πνευστών του Πανεπιστημίου Friedrich-Alexander της

35α ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2026 | 80 χρόνια από τον θρίαμβο του Στέλιου Κυριακίδη στον Μαραθώνιο της Βοστώνης

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Μαΐου 2026 στον Πύργο Κορινθίας τα 35α Κυριακίδεια, που διοργάνωσαν ο Δήμος Ξυλοκάστρου–Ευρωστίνης και η Δημοτική Κοινότητα Πύργου, τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα δρομέα, Στέλιου Κυριακίδη. Η φετινή διοργάνωση είχε ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς συμπληρώθηκαν 80 χρόνια από τον ιστορικό θρίαμβο του Στέλιου Κυριακίδη στον Μαραθώνιο της Βοστώνης

Υπεγράφη η σύμβαση για το πρόγραμμα δακοκτονίας 2026 στην Κορινθία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Υπεγράφη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2026 στον Νομό Κορινθίας», συνολικού ποσού 58.080,19 ευρώ. Τη σύμβαση υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, Σπύρου Ζαχαριά και της Αντιπεριφερειάρχη

Πελοπόννησος 360 στην Αργολίδα | Με έργα, στρατηγικές παρεμβάσεις και συνεργασίες συνεχίστηκε η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

Στην Αργολίδα συνεχίστηκε τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2026 η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, «Πελοπόννησος 360: Από τον διάλογο στην πράξη», με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επισκέψεων, συναντήσεων, αυτοψιών και σημαντικών παρεμβάσεων που αποτυπώνουν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα. Η επίσκεψη στην Αργολίδα αποτέλεσε έναν ακόμη ουσιαστικό σταθμό της πρωτοβουλίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ