Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε κοντά σε όλους, προπαντός στους έχοντες ανάγκη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Κέντρο Διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης των δικαιούχων ΤΕΒΑ επισκέφθηκε, το πρωί της Δευτέρας (21/12/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Είναι η δεύτερη διανομή που γίνεται τις τελευταίες 15 ημέρες και από τον Ιανουάριο του 2021, προγραμματίζεται μία διανομή ανά μήνα για κάθε δικαιούχο.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, σημείωσε: «Είναι περίπου 1000 οι οικογένειες των δικαιούχων συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Με το πρόγραμμα αυτό παρέχεται βοήθεια από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής.

Επιπλέον, ο Δήμος, με τις δικές του δυνάμεις, πέραν του ΤΕΒΑ, στηρίζει επιπλέον 250 οικογένειες από το κοινωνικό του παντοπωλείο. Αξίζει επίσης, να σημειωθεί ότι υπάρχουν μεγάλοι ιδιώτες χορηγοί οι οποίοι ενισχύουν τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης.

Τέλος, να αναφερθεί ότι νωπά προϊόντα δίνονται από τον Δήμο Τρίπολης και στο συσσίτιο της Εκκλησίας, έτσι ώστε να στηρίζονται ακόμα περισσότερες οικογένειες.»

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος έκανε ειδική αναφορά στους ιδιώτες οι οποίοι είναι σταθερά αρωγοί των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, διότι οι εποχές είναι δύσκολες. Σε περιόδους σαν αυτή και σε συνδυασμό με την υγειονομική κρίση, η κοινωνική αλληλεγγύη και στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας, είναι βασική προτεραιότητά μας, διότι η κοινωνία μας οφείλει να σταθεί όρθια. Οι άνθρωποι που είναι περισσότερο ευάλωτοι, έχουν και τη μεγαλύτερη ανάγκη» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Τζιούμης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιαματικά Μπάνια μελών Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορινθίων 2024

Ο Δήμος Κορινθίων με μοναδικό μέλημα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Ιαματικών μπάνιων στην Λουτρόπολη της Αιδηψού και φέτος. Φέτος ο Δήμος μας, αυξάνει την επιδότηση του προγράμματος και επιδοτεί τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. που θα λάβουν μέρος, με την δωρεάν μεταφορά: Κόρινθος-Αιδηψός-Κόρινθος, (συμπεριλαμβανομένου του πούλμαν

Περίληψη διακήρυξης για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία

Ανακοίνωση για τις Αιτήσεις Συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών - αγόρια - ηλικίας, 8-10 ετών – για την 1η κατασκηνωτική περίοδο από 17-06-2024 έως 25-06-2024, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος ( Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου ). Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το Γήπεδο του Αστέρα στις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο