ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΘεοδωρακοπουλος: Ενα μήνα τώρα δεν ήρθατε να ενημερωθείτε, θέλετε να συνεχίσετε την...

Θεοδωρακοπουλος: Ενα μήνα τώρα δεν ήρθατε να ενημερωθείτε, θέλετε να συνεχίσετε την λάσπη.

Συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και τα πράγματα οξύνθηκαν για άλλη μια φορά όταν ο κ. Ζορμπαλάς ζήτησε εγγράφως να συζητηθεί το θέμα με την πλήρη ενημέρωση των δαπανών του 2015 από την πάγια προκαταβολή του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/YnclKlz-664″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος είπε πως στην πάγια προκαταβολή υπόλογος είναι ο ίδιος και πως ο πόλεμος λάσπης που δέχτηκα είναι εντελώς ελεεινός και δεν τιμά κανέναν.
Απαντώντας σε ανώνυμες καταγγελίες κάλεσα όποιον θέλει να ενημερωθεί στο γραφείο της κοινότητας πέρασε ένας μήνας και δεν ήρθε κανένας.
Θέλετε να ενημερωθείτε ή απλά θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αυτό για να συνεχίσετε τη λάσπη.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Ζορμπαλά λέγοντας πως μετά τις βαριές λέξεις και κουβέντες που ακούστηκαν οφείλει να του δοθεί μια απάντηση.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Κοσκινάς λέγοντας πως δεν θα φιμώσετε τους συμβούλους καλώντας τους να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στο τέλος το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να μην συζητηθεί με αποτέλεσμα τους κ.Κοσκινά και Ζορμπαλά να αποχωρούν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τελευταίο θέμα ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στον Κανονισμό Λειτουργίας της Δημοτικής Κοινότητας ο κ. Θεοδωρακόπουλος πρότεινε να μην συζητηθεί παρότι έγινε στην αρχή τις συνεδρίασης, επειδή αποχώρησε η αντιπολίτευση, προκειμένου σε επόμενη συνεδρίαση οι εκπρόσωποί της να έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο