Κώστας Τζιούμης: “Κάνουμε δουλειά”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην παρουσίαση ενός επιγραμματικού απολογισμού, για τον ένα χρόνο θητείας της δημοτικής αρχής, προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σε live μετάδοση, μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/h1kdmlfByoE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος ανάφερε τα εξής: “Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Δίνουμε σήμερα το λόγο στα χειροπιαστά έργα, θέλουμε και επιδιώκουμε να μιλούν αυτά, για την πορεία μας και την προσφορά μας στον τόπο. Γι’αυτό ακριβώς, με την συμπλήρωση του πρώτου έτους της θητείας μας, παίρνω τρία λεπτά από το χρόνο σας, ώστε επιγραμματικά να παρουσιάσω το τι κάναμε μέσα σε μύριες – λόγω κορονοϊού και υγειονομικών απαγορεύσεων ή υποχρεώσεων – δυσκολίες, πού βρισκόμαστε, πώς πορευόμαστε.

Προκαταβολικά θεωρώ ότι δικαιούμαι να πω, να υποστηρίξω χωρίς τον κίνδυνο διάψευσης, ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου και οι υπηρεσίες ή φορείς που εξαρτώνται από το Δήμο, ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Στο σημείο αυτό είμαι απόλυτος, δεν πρόκειται για υπερβολή ή αυτοέπαινο, κάνουμε ό,τι προεκλογικά συμφωνήσαμε μαζί και συνυπογράψαμε:

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Μια απλή ματιά, λοιπόν, στην εικόνα και στην καθημερινότητα της Τρίπολης και των χωριών μας, μια σύγκριση με το χθες, αποδεικνύει την αλήθεια των λόγων μας, βλέπει τα αποτελέσματα της δουλειάς μας:

 • Δημοπράτηση 33 νέων έργων.
 • Ολοκληρώσαμε 109 Παρεμβάσεις και ανακατασκευές σε δεκάδες σχολεία.
 • Ανακατασκευάσαμε και εκσυγχρονίσαμε 5 αθλητικούς χώρους.
 • 15 σύγχρονες/πιστοποιημένες παιδικές χαρές εγκαθίστανται στις αμέσως προσεχείς εβδομάδες στην Τρίπολη και σε χωριά μας.
 • Τέλος στις χωματερές και προστασία του περιβάλλοντος με αναβάθμιση του πρασίνου στην πόλη και στις δημοτικές ενότητες.
 • Χρήση όλων των μηχανημάτων του δήμου στις δημοτικές μας ενότητες για 588 εργατοημέρες και 493 παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου.
 • Πολύτροπη βοήθεια και ενίσχυση τοπικών επιχειρήσεων και πασχόντων δημοτών.
 • Υλοποιούμε 1350 τετραγωνικά μέτρα πεζοδρομήσεων και πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις σε 48.000 τετραγωνικά μέτρα, έργα αγροτικής οδοποιίας 370 χιλιομέτρων.
 • Εργώδης προσπάθεια για την τουριστική προβολή και την πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου, της Τρίπολης ιδιαίτερα ως κέντρο του Αρκαδικού Ιδεώδους, με 25 εκδηλώσεις, θερινό σινεμά και συμμετοχή σε 2 εκθέσεις.
 • Καταθέσαμε προτάσεις σε 7 ευρωπαϊκά προγράμματα.
 • Εκσυγχρονίζουμε την ΔΕΥΑΤ, με πλήρη ψηφιοποίηση διαδικασιών, με τηλεέλεγχο και τηλεχειρισμό για ένα σύγχρονο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης.
 • Προχωρεί ήδη η αντικατάσταση και επέκταση δικτύου ύδρευσης 79,5 χιλιομέτρων, η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης 31 χιλιομέτρων, ενώ δημοπρατήσαμε το Βιολογικό Καθαρισμό στο Λεβίδι.
 • Προγραμματίζουμε και προετοιμάζουμε την «Τρίπολη 2021», πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα 2021, όπως ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ήταν και το 1821.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, μαζί με την κριτική σας για τον πρώτο χρόνο προσπάθειας και δουλειάς, περιμένουμε τις προτάσεις και την συμπαράστασή σας για το μέλλον. Ο δήμος είναι υπόθεση όλων, ΟΛΟΙ έχουν λόγο και ευθύνη για την τύχη του.”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Aποτελέσματα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην Τρίπολη

Η πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας ολοκληρώθηκε στο Στρατιωτικό...

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας – Ισχυροί άνεμοι και αφρικανική σκόνη

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο