Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Αγ.Σώστη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το συνολικό μήκος του δικτύου θα είναι 3.500 m και θα κατασκευαστεί από αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς για μεταφορά πόσιμου νερού.

Την Πέμπτη 04.06.2020, το ΔΣ της ΔΕΥΑΤ ομόφωνα ενέκρινε αρχικά το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου “ Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Αγ.Σώστη (Τ.Κ.Σταδίου)” προϋπολογισμού 199.800.00€ χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Εσωτερικών – πρόγραμμα ‘’ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ’’ και από ιδίους πόρους και ακολούθως, ανακήρυξε ως προσωρινό ανάδοχο κατασκευής του ανωτέρω έργου, τον πρώτο εκ των συμμετεχόντων οικονομικών φορέων (κατά σειρά μειοδοσίας) που οι προσφορές τους κρίθηκαν παραδεκτές, δηλαδή της εργοληπτικής επιχείρησης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΧΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ με μέση έκπτωση 61,42%.

Με το έργο ‘’Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Αγ.Σώστη (Τ.Κ.Σταδίου)’’ προβλέπεται η αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης με νέους αγωγούς από πολυαιθυλένιο στη Δημοτική Ενότητας Τεγέας, του Δήμου Τρίπολης.

Πρόκειται για το δίκτυο ύδρευσης των οικισμών Άκρας, Παλαιάς Επισκοπής, Αγ.Σώστη της Τ.Κ Σταδίου της ΔΕ Τεγέας και όπου αλλού απαιτηθεί .

Επίσης προβλέπεται και η επέκταση αγωγών ύδρευσης όπου κριθεί απαραίτητο από την Υπηρεσία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο