Συνάντηση Δημήτρη Παυλή με το Δ.Σ του ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πρόεδρος του ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ Γιώργος Δημητρόπουλος μαζί με Μέλη του Δ.Σ υποδέχθηκαν στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ τον Δήμαρχο Τρίπολης και Επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά»  στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν χθες 20/05.

Μετά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη  Βιομηχανική περιοχή ώστε να γίνει συζήτηση με εργαζόμενους για όλα όσα τους προβληματίζουν καθημερινά.

pavlis sevipet2

pavlis sevipet1

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο χώρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπή και μελή του Δ.Σ όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα αλλά και προοπτικές ανάπτυξης για τον κλάδο των επιχειρήσεων. 

pavlis epimelitirio 1

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανάρτηση αποφάσεων δημοτικού συμβουλίου (27-59/2026)

Διαβάστε τις αποφάσεις, εδώ.

Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα για το Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής (EPSCO) η ΥΠΕΚΑ Ν. Κεραμέως

Στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής (EPSCO) που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, μεταβαίνει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως. Η Υπουργός θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση με θέμα: «Από την Καινοτομία στις Ποιοτικές Θέσεις Εργασίας: Επιστράτευση της Τεχνητής Νοημοσύνης για την ενίσχυση της ποιοτικής απασχόλησης και των

ΔΗΜΟΦΙΛΗ