Συνάντηση του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή με εκπροσώπους των Σωματείων οδηγών ταξί και των Εστιατόρων Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με εκπροσώπους των Σωματείων Οδηγών Ταξί και των Εστιατόρων Αρκαδίας συναντήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019,  ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, προκειμένου να συζητηθούν όλα όσα απασχολούν την απασχολούν την καθημερινότητά τους.

Σε ένα φιλικό κλίμα συζητήθηκαν με εκπροσώπους των Σωματείων Οδηγών Ταξί, όλα τα θέματα και τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της ημέρα όπως για παράδειγμα την έλλειψη υποδομών στους χώρους στάθμευσης των ταξί ή ακόμα και της καθημερινής δυσκολίας τους να κινηθούν στην πόλη ώστε να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που τους επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ενημέρωσε τους οδηγούς ταξί για τις αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί σε πιάτσες ταξί και τους ενημέρωσε λεπτομερώς για την εφαρμογή της νέας κυκλοφοριακής μελέτης και κατ’ επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης που θα δώσει ‘ανάσα’ κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων στην πόλη της Τρίπολης.

pavlis taxi tripoli

Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση με εκπροσώπους των Εστιατόρων Αρκαδίας.

pavlis estiatores tripolis

Οι Επαγγελματίες που ήταν στην συνάντηση κατέθεσαν γραπτώς αιτήματα και ενημέρωσαν το Δήμαρχο Τρίπολης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο κλάδος της εστίασης.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις για την βελτίωση της ομολογουμένως δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζει ο κλάδος με το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή να αναγνωρίζει και να κατανοεί πλήρως τους προβληματισμούς τους.

Τέλος όλοι οι εκπρόσωποι του κλάδου άκουσαν με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του Δημάρχου σε όλους τους προβληματισμούς τους και ενημερώθηκαν για δρομολογημένες τουριστικές δράσεις αλλά και για την δημιουργία του ανοιχτού κέντρου Εμπορίου (Open Mall),που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του κέντρου της Τρίπολης, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη της Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Ο Δήμαρχος Τρίπολης έχοντας υπόψη: Tην αρ. 171/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής , η οποία ελήφθη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων», όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν και εγκρίθηκε με την αριθ. 34877/24-4-2024 απόφαση του Συντονιστή

Θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Άγιο Πάσχα στο Γύθειο

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης σάς προσκαλούν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Άγιο Πάσχα που θα πραγματοποιηθούν στο Γύθειο. Άγια & Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024 Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Γυθείου Ώρα έναρξης  8:00  π.μ. Ακολουθία των Μεγάλων Βασιλικών Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως Πέρας προσέλευσης επισήμων, ώρα: 10:45 π.μ. Ιερός

Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Μάνη

Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Μάνη Μεγάλη Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 Γύθειο ώρα 12:00 - Πλατεία Παρθεναγωγείου Αρεόπολη ώρα 18:00 – Πλατεία Αθανάτων Πλάθω πλάθω κουλουράκια… Σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου τα παιδιά ζωγραφίζουν αυγά, φτιάχνουν κουλουράκια και πασχαλινές κατασκευές! Πασχαλινά bazaars από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων Πρωτοβάθμιας

Στην τελική ευθεία για το Tsatoumas Street Long Jump 2024 στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

Στην τελική ευθεία για το Tsatoumas Street Long Jump 2024, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Καλαμάτα, στις 21 Μαΐου. Με αφορμή αυτό, συνάντηση είχαν σήμερα, Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, αθλητές και αθλήτριες στο άλμα εις μήκος. Μαζί με τον προπονητή τους, Δημήτρη Σιούτρη, και τον διοργανωτή των

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο