Δημήτρης Βόσνος: Ο Θανάσης Μαρτίνος για μια ακόμη φορά δεν ξέχασε την πατρίδα του!

Στις λαμπρές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Χρυσοβίτσι με αφορμή την 198η επέτειο του προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην ¨Παναγία του Χρυσοβιτσίου ¨,  αλλά και την ανακήρυξή του σε Αρχιστράτηγο, παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις λαμπρές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Χρυσοβίτσι με αφορμή την 198η επέτειο του προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην ¨Παναγία του Χρυσοβιτσίου ¨,  αλλά και την ανακήρυξή του σε Αρχιστράτηγο, παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος.

Μετά το πέρας των χορευτικών εκδηλώσεων ο κ. Βόσνος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χρυσοβιτσιωτών.

Επίσης,  ο Δημήτρης Βόσνος είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον μεγάλο ευεργέτη,  Αρκά, Θανάση Μαρτίνο που επαξίως τιμήθηκε για τη μεγάλη του προσφορά στην πατρίδα του αλλά και που εξακολουθεί να διακρίνεται για την μεγάλη του φιλανθρωπική δράση σε ολόκληρη την Ελλάδα.

vosnos martinos

Στο τέλος της συζήτησης, ο κ. Μαρτίνος έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του στον κ. Βόσνο για την επερχόμενη εκλογική του αναμέτρηση .

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live | 2ο Παμπελοποννησιακό Συνέδριο Αιματολογίας & Ογκολογίας Επαγγελματιών Υγείας, Ασθενών και Φροντιστών – 2η μέρα

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.09.2026 2η Ημέρα 2ο Παμπελοποννησιακό Συνέδριο Αιματολογίας και...

LIVE | ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται την Κηφισιά. Η αναμέτρηση, η οποία αφορά την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2026, με ώρα έναρξης τις 16:00. Το παιχνίδι

Νέα αρχή για την ασφάλεια στη Νέα Κίο – Εγκαινιάστηκε το Τμήμα Επιχειρησιακών Δράσεων Αργολίδας

«Θα είμαστε παρόντες και δεν θα αφήσουμε ούτε λεπτό του 24ωρου, ούτε μέρα της εβδομάδας, του μήνα και του χρόνου, που να μην διαφυλάσσουμε τη ζωή και την περιουσία των πολιτών», τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεταφέροντας μήνυμα μηδενικής ανοχής στην παραβατικότητα