Σήμερα η εκδήλωση με θέμα “Ασφάλεια στο διαδίκτυο” στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 6:30μ.μ. ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την "Ασφάλεια στο διαδίκτυο" που θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 6:30μ.μ. ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την “Ασφάλεια στο διαδίκτυο” που θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Yπεύθυνος Γραμμής Βοηθείας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Help-line.gr.

safe internet

To Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ξεκίνησε να λειτουργεί από το Ιούλιο του 2016 υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και πιο συγκεκριμένα του Ινστιτούτου Πληροφορικής.

Είναι επίσημος εκπρόσωπος στην Ελλάδα των Πανευρωπαϊκών Οργανισμών INSAFE / INHOPE που χαράσσουν την ευρωπαϊκή στρατηγική για ένα ασφαλές και ποιοτικό διαδίκτυο.

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου παρέχει ενημέρωση, βοήθεια και υποστήριξη στους μικρούς και μεγάλους χρήστες του διαδικτύου.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος