Με πολλά νέα πρόσωπα κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά» του Δημήτρη Παυλή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η παράταξη «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παυλή κατέθεσε ολοκληρωμένο συνδυασμό για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Το ψηφοδέλτιο του κ. Παυλή αποτελείται από στελέχη με εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης αλλά και με πολλά νέα πρόσωπα που ανανεώνουν το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Τρίπολης. 

Ο κ. Παυλής αναφερόμενος σε αυτή την ανανέωση σύμφωνα με σχετική ανάρτησή του στα  social media ευχαριστεί όλους όσους ήταν μαζί του στην δύσκολη αλλά αποδοτική διακυβέρνηση του Δήμου, τονίζοντας ότι πρωταρχικός του στόχος ήταν να γίνουν ριζικές αλλαγές στην παράταξη του έτσι ώστε να συνεχιστεί με νέα πνοή το όραμα για μια καλύτερη πόλη.

pavlis fb

{gallery}paylis_protodikio{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο