Συνεργασία «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά» και «Προοδευτική Ενότητα για το Δήμο Τρίπολης» για τις εκλογές του Μαΐου 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Παρασκευή 12-4-2019 συναντήθηκαν στην Τρίπολη οι αντιπροσωπείες των δημοτικών παρατάξεων, “Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μωριά” με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Παυλή και “Προοδευτική Ενότητα για τον Δήμο Τρίπολης” με επικεφαλής τον Τάσο Παπαζαχαρία.

Οι αντιπροσωπείες συζήτησαν επί μακρόν για την ανάγκη της συνεργασίας όλων των Προοδευτικών Δημοκρατικών δυνάμεων του Δήμου Τρίπολης, για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε να γίνει το εργαλείο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών εντός των ορίων του δήμου και όχι μόνο.

Οι αντιπροσωπείες επίσης συζήτησαν τα βήματα που θα ακολουθήσουν για την επιτυχία του στόχου αυτού και αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να κατέβουν από κοινού σε ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

2. Σε περίπτωση ανάληψης της ευθύνης του δήμου Τρίπολης ύστερα από την εντολή των συνδημοτών μας θα δώσουμε από κοινού έμφαση στα επί μέρους βασικά στοιχεία για την αποτελεσματική λειτουργία του δήμου μας και αυτά είναι:

  • Εμβάθυνση της δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα του δήμου Τρίπολης.

  •  Ενίσχυση της συλλογικότητας στο πάρσιμο των αποφάσεων σε όλα τα όργανα του δήμου μας.

  • Περισσότερη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του δήμου μας μέχρι το τελευταίο Ευρώ.

  • Επιμερισμός των θέσεων ευθύνης σε όλες τις δυνάμεις της διοίκησης του δήμου ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να συμβάλουν ενεργά  στη διοίκηση και στο έργο του δήμου μας.

  • Συμμετοχή όλων των συνεργαζόμενων δυνάμεων στη συγγραφή  του προγράμματος δράσης σε περίπτωση ανάθεσης από τους συνδημότες μας της ευθύνης διοίκησης του δήμου μας.

Οι αντιπροσωπείες συμφώνησαν, συναποδέχτηκαν και συνυπέγραψαν ως συμβόλαιο τιμής και δέσμευσης για την εφαρμογή των ως άνω όρων, για την καλύτερη και πιο στέρεα συνεργασία των δύο παρατάξεων και να δώσουν το παρών συμφωνητικό στη δημοσιότητα για την ενημέρωση των συνδημοτών μας.         

Για την Αυτοδιοικητική Παράταξη ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δημήτρης Παυλής

Για την Αυτοδιοικητική Παράταξη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τάσος Παπαζαχαρίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο